Bosch mikrodalga buz çözme işareti

Hızlı buz çözme ve ısıtma işlemleri için Bosch mikrodalga fırın harika seçimdir. Buz çözme Örneğin et, kümes hayvani,. Izgara isiticisinin orta kismi sicak.

Bosch Fırın HBR SERİSİ TÜM MODELLER kullanım kılavuzu kullanma. Donmuş etleri vs çözmek için fırınında bu özelliği kullananlara sormak. Ben bosch ankastre fırın kullanıyorum modelini tam bilemiyorum şu anda. Benimde mikrodalga fırınımın bu özelliği vardı kızım olana kadar sık sık .

Uygun mikrodalga fırın kademeleri. Mikrodalga ile buz çözme, ısıtma ve pişirme. Karıştırıcı teknolojisi standart ölçülerdeki fırın tepsisinin mikrodalga fırına. Eşit enerji dağılımının avantajı özellikle ısıtma veya buz çözmede ve sıvıları pişirmede . Saat ayarı yapılırken saat ve dakikayı ayıran bölme işareti sembolü (:) yanıp söner.


Esnek kullanım için solo mikrodalga fırın: hızlı buz çözme, ısıtma ve yiyecek hazırlama için mükemmel çözüm. Buz Çözme: Herhangi bir ısıtıcı çalışmadan sadece fan devreye girer. Buz çözme, yavaş pişirme, düşük sıcaklıkta pişirme konumlarında booster seçilemez.


Elektrik kesintisi halinde booster ayarları iptal olur.

Yazacaklarımın ilk etapta size çok saçma geleceğinden eminim. Hatta ilk denememi bunun doğru . Damacanasız cihaz ağırlığı: 17. Güvenlik işareti: CE belgeli güvenlik . Aradığınız son model ürünleri en iyi fiyata bulun. Az pişmiş, Buz çözme, Büyük alanlı ızgara .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı