Profilo çamaşır makinası kazan fiyatları

Profilo Çamaşır Makineleri Yedek Parçaları. PROFİLO POMPA MOTORU (GEÇME ESKİ TİP). KAZAN ÖN KÖRÜK KATEGORİSİ ALTINDAKİ TÜM ÜRÜNLER.

BULAŞIK MAKİNESİ YEDEK PARÇALARI. AMAŞIR MAKİNESİ KATEGORİSİ ALTINDAKİ TÜM ÜRÜNLER. Fiyat : 1TL + KDV 1TL Kdv Dahil. Tavsiye edilen peşin fiyat 875.

A profilo çamaşır makinası tanbur veya kazan dan göbekten rulman. Motoru da dahil etsek bile bu fiyatlar bana çok fahiş geldi. Makine sıkarken kazan çok sarsılıp kenarlara çarpıyorsa ve 8devirde takırdama . Geniş kapasiteli çamaşır makinesi marka ve modelleri uygun fiyat.


Bu özelliklere göre fiyat ise inanılmaz cazip. Eco Bubble teknolojisi, kazan içi . Makinenin sağlıklı bir yıkama yapabilmesi için kazan miline bağlı rulman grubunun sağlıklı çalışması . Sitesi çamaşır makinesi motoru motor kömürü çamaşır makinesi motor. Makinesinde ,cihazın kazan kısmını çevirmesini .

Kazanın taşımaya hazırlanması için nakliye emniyet cıvatalarını makinenin arkasında . Teknik Servis Şefi Ramazan Kart görüntülü yanıtlıyor. Bazı arızalar da makine parçası hem mekaniki olarak hem de elektriki. Ustalar bende altus 1xy çamaşır makinası var bu makinada arıza. Kazan dönmüyor diger islemlerin hepsi calisiyor su aliyor deterjan aliyor.


En İyi Beyaz Eşya Tamir Bakım Servisi Üyelerimizin verdikleri fiyat tekliflerini görmek ister misin? Kırışık önleyici sistem, kırışıklık ön.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı