Vestel venüs özellikleri

Ne diye aynı özellikte bir sürü model üretiyorlar? Venus VSerisi modelleri Vestel kalitesiyle sizlerle. V VSP250s detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Normal telefon görüşmesi, Evet. Videolu telefon görüşmesi, Hayır. V bir akıllı telefondan beklenebilecek her tür özelliğe sahip. RAM bellek özellikleri ile satışta!

Sade bir tasarım anlayışıyla karşımıza çıkan telefon, inç boyutlu ekranda 720p HD çözünürlük kullanıyor. Alt ve orta segmente sunulan cihazlar . Vestel giriş seviyeli akıllı telefon serisine bir yenisini daha ekleyerek aileye yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar.


Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu. Vestel firması kıllı telefon işine girdi ve bu sektörde de çok iddialı. Telefon özellikle oyun oynayınca hemen ısınma yapıyor.


VAilesine mensup üyelerin özellikleri, fiyatları ve çıkış tarihi . Uygun fiyatla güçlü teknik özellikler sunan akıllı telefonun detaylarına göz atalım.

Vestel,Venüs serisine yeni bir model daha kattı. Venus Emodeli satışa sunulduktan sonra teknoscrool olarak teknik özelliklerine kısaca . Hızlı odaklanma özelliği sayesinde, en hareketli anlarda bile net fotoğraflar elde etmek mümkün hale geliyor. Vestel Venus Zözellikleri ile markanın yeni üst segment . Ekran detayları ve özellikleri.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı