Bosch mu samsung mu 2015

Benzer - gönderi - ‎yazarOcak. Bu işin ehli olan, kullanıp deneyiğp sahibi olan yada bilgisi olan herkesin yardımlarını bekliyorum. Sizden samsung kullanan oldu mu?

Biraz kalabalık aileyiz biz birden yorgan gibi büyük şeyleri yıkamak istiyorlar. Okuduklarımdan sonra Camasır makinesinde bosch siemens veya profilo almak istiyorum. Ayrıca samsung ve lg de olabilir. Lg de ki direct drive hakkında ne .

Arkadaşlar merhaba beyaz eşyada tavsiyenizi almak istiyorum. Bosch mu alsam samsung mu alsam? Aerocool VX-5ses yapıyor mu? Yani aynı buzdolabı bu üç farklı marka.


Nofrost mu alacaksınız low frost mu. EK: Mağazada mutlaka pazarlık yapın, beyaz eşyada pazarlık olur mu diye düşünmeyin, çatır çatır oluyor,. Beyaz Eşyada Siemens mi, Hotpoint(Ariston) mu daha kaliteli. Genel görüş olarak siemens ve bosch marka tavsiye ediliyor.


Benim evde samsungta var, LG de var, her birsey var.

Bunların yanında, Siemens, Samsung, LG gibi uzak doğu markaları uzun. Samsung marka çamaşır makinem garantisi dolmasına. Sota Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Samsung . Bu sorunun yanıtı yine tamamen sizin.


Arka cebe koydunuz mu, varlığını bile unutursunuz. Kore diyip ÇİN MALI satan SAMSUNG firması , TRAKTÖR gibi çalışıyor. Samsungun kurutmali çamaşır makinesi var bizde, çok memnunuz,2:de en .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı