Plastik profil tapası

KO Profil Ölçüsü, Profil Kalınlığı. Profil tapaları , kare ve dikdörtgen profillerin açık uçlarının kapanmasında kullanılır ve ek bir metal parçanın kaynak işlemine gerek duyulmadan profilin işleme . Profillerin boyutlarına göre çeşitlilik gösterir.

Kare Profil Tapası ( 40X- 150X1) . Adı : 15xİç Tapa (Gri) Adet : 1Renk : Gr. Ulaşmak istediğiniz kategoriye ürün eklenmemiş. Ticari faaliyetimizi profil tapası, sandalye, masa pabuçları gibi çeşitli.

Açıklama : DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ. Plastik Sanayi Yardımcı Malzemeleri. Profil Tapası modelleri, Profil Tapası çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. PLASTİK BORU ve PROFİL TAKOZLARI - Plastİk,boru,ve,profİl,takozlari.


Mağazaya özel TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. Dört köşe profilleri kapatmak içindir. Büyük sıkıştırma mukavemetilidir. Mobilya ve metal sanayinde kullanmaya elverişlidir.

Sağlam yapısından dolayı masa . Tapaların üzerindeki yatay yivler esnek bir kullanım imkanı . After pressing the Send Password button, your e-mail address, you can come and see your password sent to you by e-mail. GörünüSeçilenleri Karşılaştır. Dijital Baskı ve Flamalarınızın asımında kullanılan Boru, Profil, Tapa ve İpleri, Harita Çıtaları ile alüminyum branda Kapsülleri.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı