Sanayi tipi çamaşır makinası deterjanı fiyatları

Firmamız, Sanayi Tipi Çamaşır Makinası Deterjanları ürünlerinin yanı sıra 2. Clax Extra 3ZPPerboratlı Ağartıcılı Ana Yıkama Deterjanı 20kg . Clax Target, protein bazlı lekeleri çözmek için kullanılan bir deterjandır.

Otel, çamaşırhane, hastahe, fabrika vb. BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI (SANAYİ TİPİ SIVI). Sanayi tipi bulaşık makinalarına bağlanan dozaj pompalarıyla kullanılır. En ağır yağ ve lekeleri çözer, .

ECO MATİK, Az Köpüren Çamaşır Makinası Deterjanı Her tür sanayi tipi çamaşır makinasında kullanıma uygundur. Pamuklu, sentetik, pamuklu-sentetik karışım, . En Uygun Temizlik Malzemeleri Fiyatları ve En Çok Tercih Edilen Deterjan Markaları için tıklayın. Alo Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar ve Renkliler İçin 7+kg.


MINI AQUADIL DETERJAN POMPASI (ŞİŞE TİPİ). Kategori, : Bulaşık Hijyen Ürünleri. Mendüstriyel ve ev tipi otomatik çamaşır makineleri için özel olarak üretilmiş az köpüren, toz ana yıkama deterjanıdır.


Tüm deterjan, profesyonel temizlik malzemesi, teknik kimyasal ve temizlik ürünü. En ucuz fiyatlı bu endüstriyel bulaşık makinesi deterjanını endüstriyel mutfaklarda.

Makine parlatıcısı ile birlikte kullanılır. Kriz ortamında mükemmel bir makine. Her türlü sanayi tipi çamaşır yıkama makinelerinde kullanıma uygun olmalıdır.


Bulaşık yıkama uzmanı Winterhalter: Gastronomi, sistem gastronomisi, oteller ve kantinler ile fırınlar ve kasaplar için profesyonel bulaşık yıkama teknolojileri. Sıvı veya toz endüstriyel bulaşık makinası deterjanı, çamaşır makinası . OR-IN kimya sanayii çamasir suyu (5gr'dan kg'a kadar),tuzruhu,kireç. Bulaşık Makinası Deterjanı Parlatıcısı Kireç Çözücüsü Yağ Çözücüsü Satış.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı