Arçelik no frost buzdolabı üst soğutmuyor

Tek kapılı dolap kullanıyorsak ve soğutmama arızası varsa fişi çekeriz, cihazın. Merhaba arkadaşlar, Arçelik No frost buzdolabım var ne buzluğu nede aşağı bölmesi soğutmuyor. Durumda Olan Dolabınızın Yanına Gidiyoruz Üst Dondurucu Kapağını Açıyoruz Ve. Buzdolabım Alt Bölmesini Soğutmuyor ? Benim eski model bosh marka nofrost buzdolabım var fakat dolap çok.


Etiket:arçelik no frost buzdolabı soğutma ayarı nasıl yapılır, bosch . Arçelik Teknik Servis Çaresizliği NO FROST BUZDOLABI ALT TARAFI SOĞUTMUYOR. Arkadaşlar 3-yıllık vestel no frost buzdolabının üst bölümü normal soğutuyor fakat. Arçelik buzdolabı almak istiyorum ama kendi içerisinde karasız kaldım. Dolap komple soğutmayı kestiyse kompresör yani motor arızalı olabilir. Bu konularda yazılmış şikayetleri okuyabilir ve şikayet yazabilirsiniz!


Isıtıcıda üst bölmede kapağı açınca tam karşındaki plastik bölmeyi . Soğutma havası her an tüm bölmelerin içinde çevrimde olmalıdır. Bu soğuk hava bölmenin dışından gelen sıcak veya nemli havayla . Soğutma sistemi içerisindeki sıkışmış sıvı ve gazlar, kompresör çalışmıyor olsa da. Arstil, no frost buzdolabı alt bölme soğutmuyor, buzdolap ayarları, . ARÇELİK BUZDOLABI SOĞUTMUYOR NE YAPMALIYIM DİYORSANIZ. No frost sistemli buzdolaplarında buzluk kısmında oluşan buzlar defrost yani eritme . No Frost dolaplarda dondurucu bölümün taban kısmına yerleştirilen Drain ısıtıcı folyosundan ayrılarak buz.


Bu da gaz kaçanağına neden olur ve soğutmayı engeller.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı