Buzdolabı için akım korumalı priz

Benim evimde Samsung RT59EBPN marka buzdolabım vardı,akım koruyucu priz takılıydı fakat herhangi bir koruma saglamamış. Bu nedenle, en azından Led Tv ile buzdolabını akım korumalı prize bağlamaya karar verdim ve bu konuda biraz araştırma yaptım. Bilgisayar, televizyon, buzdolabı gibi evde kullanım sağlanan her türlü elektrik elektronik .

Akim korumali priz yasanan ani elektrik kesintileri sonrasinda yuksek akimin birden gelmesinden kaynaklanan kombi klima buzdolabi gibi . Rezidüel akım koruma cihazı faz iletkenlerinin içinden geçtiği akımları. TUNCMATIK POWERSURGE 3-SURGE PROTECTION PLUG-5JOULE. Priz gevşekse buzdolabının fişini takmayın.

Etiketler: buzdolabı, akım, regülatörü, bcselektronik. Akım Koruma Prizleri mı bakmıştınız? Bugün LG marka buzdolabı ve bulaşık makinemi montaj için gelen servis akım korumalı prizi kendilerinden almazsak, elektrik arızalı sorunlarda . Eğer gerekliyse linkteki ürün nasıldır ? Asilsera websitemizden Steril aksesuar mutfak, buzdolabı, elektronik, ev aksesuar. Buzdolabı tarafında tekli akım korumalı priz kullanıyorum. Nötr faz yada toprak bağlantısı büyük ihtimalle buzdolabına yada duvara . Samsung, enerji tasarrufuyla en çevre dostu buzdolabı için çaba harcamaya devam ediyor.


Topraklı prizler, topraklama ihtiyacı olan buzdolabı, çamaşır makinesi gibi.

UPS prizler ise standart olarak çocuk korumalı üretilmektedir. Domae serisi otomatik sigortalar ve kaçak akım koruma rölelerini tercih etti. Topraklama Yok, Elektrikli Eşyaları Korumak İçin.


Akım korumalı denilen prizler aslında UPS olarak bilinen harici güç üniteleri ile . Evlerde kullanılan buzdolabı, çamaşır makinesi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı