Sıemens klima kumandası sıcak ayarı

Teknoloji Haberleri içinde klima, klima akıllı kumanda kodları, klima al, . Mode (Konum ) Tuşu saati ayarını iptal etmek için ayar 0. Klimanın kumandasından ısıtmaya geçince klima ısıtmıyor.

Duyduğuma göre kışlık ayarının yapılması gerekiyormuş. Siemens klima kumandasi ariyorum :) Çalıştırma Modları ? ISITMADA Oda ısısı ile cihaz termostat ısı algılama. Yaz mevsiminde soğuk, kış mevsiminde sıcak ayarı nasıl yapılır ?

Biliyorsunuz ki klimaları genel olarak soğutma işlevi görmeleri için alarak . C Kumanda fonksiyonlarının kullanımı, iç ünite modeline göre değişiklik gösterir. YORK ARÇELİK TÜM KLİMALAR İÇİN SICAK SOĞUK AYARI UYUMLU. Kapalı Mekân Ayarı Sıcaklık Aralığı: 17º C~ºC. Kumanda üzerindeki göstergede klimanın doğru modda olup olmadığını kontrol ediniz. Fan devir ayarını kontrol ediniz.


UZAKTAN KUMANDA İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR. Ortam için Ayarlanan Sıcaklık Aralığı: 17°C-°C. Sıcaklık ayar butonlarına “ ve ” basarak istediğiniz sıcaklık değerini .

Lab daki klima sıcağa geçmiyor bi türlü. Klima ayar sıcaklığını kontrol ediniz. Kumanda da ya da klima üzerindeki göstertgede güneş değilde kar resmi . C Kumanda sıcaklık sensörü sıcaklığı geniş bir aralıkta algıladığı için kumandada. Bu eylem, kalıcı bir iletişim kutusu açar.


HITACHI, FUJITSU, SIEMENS, Panasonic National. KLİMA MARKALARI LİSTEDEKİ MARKALARLA SINIRLI DEĞİLDİR AŞAĞIDAKİ LİSTEDE GÖREMEDİĞİNİZ MARKALARA . Uygun olmayan sıcaklık ayarı yapılmış olabilir. Uzaktan kumandadaki piller bitmiş olabilir. Bu uygulama, (santigrat derece olarak) sıcaklığını ayarlamak fan, .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı