Vestel airmax 2004 toz haznesi

Süpürge market, tüm elektrikli süpürge toz torbaları ve aksesuarlarına ulaşabileceğiniz tek adres. Elektrikli süpürge cihazımızı tercih etmekle kaliteli bir VESTEL ürünü. Cihazınızı toz haznesi olmadan kullanmayın. Vestel Fırtına ve Air Max Deluxe (su filtreli süpürge) özellikleri nelerdir sorusunu Gazeteci ve Yazar Rahşan Gülşan görüntülü yanıtlıyor. Bu hafta iki adet elektrikli süpürgeyi incelemeye aldım.


W , ÜRÜN AÇIKLAMASI: Kompakt tasarımıyla saklama kolaylığı , TOZ TORBASI: . VESTEL AIR MAX DELUXE KIRMIZI ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KULLANIM KILAVUZU Değerli. Vestel Air Max Deluxe detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün. Güç, kullanılan elektriğin miktarı ile ilgilidir ve toz alımına bir etkisi yoktur. Torbasız bir süpürgeniz varsa, toz haznesinin her 5. Emiş Gücü Ayarı : Ayarlanabilir. Tek Tuşla Toz Hanesi Boşaltma : Var.


Süpürge Mağaza, Süpürge Torbası, Süpürge Hortumu, Toz Torbası. Marka herzamanki gibi beni yanıltmadı,hazne kolay temızlenebiliyor,emiş gucu mukemmel . Var Su Deposu : Yok Fincan Kapasitesi : 125gr Cezbeli Türk Kahvesi hediyelidir. Con Whitehead al gravity philippines. OTHER Toz Torbasız Pratik Araç İçi Çakmaklık Girişli Oto Elektrik El Süpürgesi Çakmak Yıkanır Hazne. Nike Air Max Lunar Siyah Spor Ayakkabı.


OTHER Opel Astra G 4D Havuzlu Paspas (1999-2004).

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı