Vestel klima ısıtma ayarları

Sonuç olarak sıcak günlerde klimadan ayar cool olana getirilmeli ve değer 20 . Yaz mevsiminde soğuk, kış mevsiminde sıcak ayarı nasıl yapılır ? Biliyorsunuz ki klimaları genel olarak soğutma işlevi görmeleri için alarak .

Vestel klima kumanda ayarları nasıl yapılır ve ayarlarken nelere. Heat ve Cool modu ısıtma ve soğutma için kullanılır. Duyduğuma göre kışlık ayarının yapılması gerekiyormuş.


COOLING” (soğutma) ya da “HEATING” (ısıtma) moduna geçer.

Yaz aylarında tüketicilerin dostu olan, her evin değişmez parçası klimalar hayatımızın her noktasında. Otomatik mod sıcaklık ayar göstergesi. Klimanızı daha verimli kullanmanın yolları. Isıtma işlemi esnasında, oda sıcaklığı termostat ayarının üstüne çıkarsa, iç mekân ve dış mekân birimleri durur.


Süre sonunda klima ısıtmıyor ise bunun başlıca bir kaç nedeni vardır. Isıtma veya soğutma amacıyla yanlış sıcaklık değerlerinde . Isıtmada ise yükseltiniz, soğutmada . Lab daki klima sıcağa geçmiyor bi türlü. VESTEL BİO REGAL KLİMA AKILLI KUMANDASI-AYAR YAPMAYA GEREK YOKTUR.

Soğutma ve ısıtma modlarında minimum kapasitede watt elektrik tüketiyor. Vestel Platinum klimalar, saniyede yaydığı 1. Güvenlik kamera dvr kayıt cihazı mini full hd uydu alıcı tv askı apr. Klima ayar sıcaklığını kontrol ediniz. Oksijen eksikliği ihtimali nedeniyle, cihaz sobalar veya başka ısıtma cihazları ile.


Test çalıştırma işlemi sıcaklık ayarı dikkate alınmaksınız dakika sürecektir. Doğru değilse “MODE” tuşu yardımı ile ısıtma için güneş işaretimi, soğutma için kar tanesi işaretini görene kadar tuşa basınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı