Kiralık transmikser arayanlar

Satılık Mikser Kamyon fiyatları, ikinci el, sıfır, kiralık. Sakarya Izmit ıstanbul çevrelerine kiralık iş makinası verilir.

LETMEMİZDE BETON TRANSMİKSER OPERATÖRÜ VE ŞOFÖRÜ OLARAK SAMSUN VE ÇEVRE İLÇELERDE GÖREVLENDİRİLECEK TECRÜBELİ . Hazır Beton tesisimizde sınırlı sayıda tecrübeli Mikser- Pompa. Konyada servis, tır, kamyon ve özel şoför arayan firmalar, iş yerleri yeni ve güncel listesi. OPERATÖRLER VE DİĞER TÜM İŞ ARAYANLAR İNŞAAT FİRMALARI BURAYA İŞ MAKİNELERİ .

Makinaları ilanları arayın: kiralık beton pompası arayanlar fiyatları, sahibinden kiralık. KAMYON deneyimi olan şoför alınacaktır. BUCA , Altındağ, Bornova, Pınarbaşı bölgelerinde ikamet edenler tercihimizdir. GÜRAN NAKLİYAT da çalışmak üzere.


Beton pompa operatörü ve tır Mikser şoförü aranıyor. Pompa operatörleri nin tecrübeli . Tüm şoför iş ilanları burada, tamamen ücretsiz. Taksi, Dolmuş, Tır, Otobüs, İş Makinası, Halk Otobüsü, Sarı Dolmuş, Hatlı minübüs, özel taksi, özel araç, minübüs ve makam şöförü arayanlar iş ilanı.


Transmikser Treylermikser Beton Mikseri Boomix Konveyor Bant.

Kamyon ve çekici (tır) eskisi gibi para kazanmıyor çok fazla var piyasada para bırakmıyor. Kepçe, dozer, greyder ile para kazanabilmek için ise . Yorum (417) İnşaat sektörü - 3. Atlas Copco XA - 1kompresör kiralık veya satılıktır. Her turlu çiftlik işi yapyorum bap bahçe sulama budama ekim dikim ilaçlar meyve sebze seyretme damlama sistemi sulama . Kiralık ya da satılık kompresör (03).


MİKSER Şöförü, POMPA Operatörü ve TIR Şöförleri alınacaktır. Müracaatların şahsen yapılması rica olunur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı