Qac bazlı nedir

Mutfak yüzeylerinde, duvarlarında, zeminlerinde alet ve ekipmanların temizlik sonrası dezenfeksiyonunda kullanılır. QAC bazlı dezenfektan da Escherichia coli,. Metallerde korozyona neden olmaz.

Hastalıklara ve zehirlenmelere neden olurlar. Gram(+) ve Gram(-) bakteriler ve mantarlara karşı etkilidir. QAC Bazlı yer ve yüzey temizlik ürünü.


Sağlık Bakanlığı izni ile üretilmektedir.

SAFE HAND Alkol Bazlı-El ve Yüzey Dezenfektanı 4xkg ……. Zaman ve maliyetten kazanç sağlamaktadır. Temizlenen yüzeylerde koruyucu bir QAC filmi oluşturur. Gıda ve içeçek endüstrisinde açık alanların temizlik sonrasındaki dezenfeksiyonu amacı ile manuel veya ekipmanla . Yüzey aktif maddeleri ile quarterner amonyum bileşiğinin özel bir . Hijyenik paspaslar için uygundur.


HYG 3DR, Köpüklü-Klor Bazlı, Alkali, Sıvı Temizlik ve Dezenfeksiyon Ürünü. Lejyonella hastalığına neden olan bakteri üzerinde çok etkili olduğu kanıtlanmıştır. Yüzeyleri tek işlemde temizleyip dezenfekte ederek sanitasyon sağlar.

Gram negatif, gram pozitif bakteriler kadar küf ve maya . Aşırı kontaminasyonun olduğu üretim safhalarında . HYGEIA 4Kapalı Sistemler için Fosforik Asit Bazlı Tek Aşamalı Güçlü Asidik CIP. SEPT 3QAC ve Aldehit Bazlı Dezenfektan Kümes Dezenfeksiyonunda Kullanılan Qac Ve Aldehit Bazlı. Alkali olduğundan ciddi yanıklara neden olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı