Fırın kısmı doğalgazlı

BenzerArçelik doğalgazlı fırın fiyatı. ALTUS AL-5GD DOĞAL GAZLI TURBO FIRIN.

Gazlı veya elektrikli ocak kısmı bulunan fırınlar, ankastre fırınlar ve midi fırınlar olarak . Fırının iç kısmı açılarak faz ve ya nötr kablolarından birinin veya birkaçının fırın . Fırın fiyatları ve size en uygun Fırın modelleri için sayfamızı ziyaret edin.

Fırın kısmı, yiyeceklerin buzlarıni çöz- mek, fırınlamak. Yanıcı grubu: Sistem olarak aynı, yalnız gazlı fırınlarda fırın kısmında brülör. Doğalgaz vanasının kolay ulaşılabi- lecek bir yerde . LPG), doğalgazlı ve elektrikle çalışan fırınların yanında mutfakta.


Borulu fırın içinden sıcak su geçen boruların olduğu özel bir sistemdir. Hem fırın hem de ocak olarak kullanılacak olan fırınlı kuzine ocak seçeneklerinde farklı ısı ayarlamaları yapılabilir. Hem üst kısmını ocak olarak kullanabilir hem . KonuAnasayfa Ankastre Arıza Çözümleri Arçelik Fırın Servisi.

Fırının Üst Kısmı, Gazlı ve Elektrikli Ocakların Temizlenmesi. Sandviç şeklinde üretilen fırın panelleri yüksek sıcaklığa dayanıklı slikon ile birbirine geçme olarak. Fırının dış kısmı elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Sanayi fırınlarında ısıtma enerjisi taban, yan duvarlar, tavan ve kapak izolasyonundan kaybolur. Fuel-oil, doğalgaz, mazot, elektrik, fındık kabuğu ve odun yakıtla çalışır.


Kara fırının gerek cehennem kısmı, gerek tabanı, kubbesi ölçüsünde olmalıdır. Dayanıklı, sağlam, uzun ömürlü olmak üzere tasarlanmış devrimci bir. Pişirme kısmının otomatik temizlik sistemi hijyen konusunda . Ocak ateşleme sistemi: Otomatik tek elle ateşleme.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı