Word dosyası açma düzenleme

Microsoft Wor Excel ve PowerPoint dosyalarını, Office'i bilgisayarınıza yüklemek zorunda kalmadan görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Android telefonlar ve tabletler için gerçek Microsoft Word uygulaması. Android için Microsoft Wor hareket halindeyken çalışabilmeniz için tasarlanmıştır. Chromebook'unuzda Wor PowerPoint veya Excel dosyaları gibi birçok Microsoft Office dosyasını açabilir, düzenleyebilir, indirebilir ve dönüştürebilirsiniz. Word 20ve 2016'da, düzenleme iznine sahip olduğunuz Word belgelerini PDF'e.


PDF dosyasını Word belgesine dönüştürmek için, belgeyi diğer belgeleri . Microsoft Word'ün çevrimiçi bir sürümüyle ücretsiz olarak birlikte çalışın. Bunları başkalarıyla paylaşın ve üzerlerinde aynı anda, . Microsoft Wor açmakta olduğunuz belgede bir sorun algılarsa Aç ve Onar özelliğini otomatik. Aç iletişim kutusunda, açmak istediğiniz dosyayı tıklatıp seçin. Android telefonda word dosyası açma (başarılı). Wor iPad Pro'ya hazır ve 1inç ekranda harika görünüyor.


Word belgelerini iPad Pro'da hiç ücret ödemeden okuyun. Belgeleri oluşturmak ve düzenlemek . Mobil Telefonlar Office (worexcell) Dosyaları Açma. Bir belgede hızlı düzenlemeler yaptığınızda veya belgeye açıklama eklediğinizde, . Word ile PDF Dosyası Açma ve Düzenleme. Word 20ile gelen yeni ve güzel özelliklerinden biri de, bir PDF belgesini açabilir, Word belgesine dönüştürebilir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı