Arcadia bağları butik otel

Zeynep Hanım her zaman butik kalacaklarını hep vurguluyor. Bakucha Oteli, harika manzaralara nazır bir butik otel. Istranca dağlarının altında uzanan vadide 2hektarlık bir arazide bağları, şato tipi üretim hanesi .

Halen devam eden butik otel yatırımı ile doğa içinde bir gastronomi . Butik otel kavramının, gerçekteki tam anlamını sergileyen bir işletme. Ben akşam yemeğini de konakladığım otel Barbaros Bağ Evinde yiyorum. Bağların içinde odalı bir de butik otel bulunuyor.

Vino Dessera bağlarının sahibi avukat Yetkin Dönmez ve oğlu Doğan. Arzu Hanım bizi çok iyi karşıladı ve bağları ve butik şarapçılık. Yetiş, burada altı odalı bir de butik otel açmışlar. Butik bir bağ aslında ama yaptığı işler ve sundukları tat ile çoktan kendi farkını ortaya koymuş.


Bağ içinde Bakucha adında bir de hotel bulunuyor. Kaliteli bağ alanlarının çoğalmasıyla birlikte bu bağlara yakın mesafelerde butik. Ganohora Butik Otel konaklama için oldukça ideal.


Bağ evinde konaklama yok ama Kum Otel dakikalık mesafede…. Bu butik şaraphanede tankların bulunduğu üretim alanını, meşe fıçıların ve şişelenmiş ürünlerin .

Arca'nın Bakucha adındaki butik oteli dört yıl önce hayata . Bu temsilciler arasında 4-yıldıza sahip otel işletmeleri, konaklama alanında özel sınıflamaya sahip butik oteller, A sınıfı seyahat. Bu gezide de iki butik şarap üreticisi ile tanıştık. Arcadia markasıyla şarap üretimine. Yinede gerek Hamitabat, gerekse Çeşmekolu Köylerinde kime otel nerede diye sorsanız size yukarıdaki tarifi verecektir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı