Beko çamaşır makinesi 2313 cy

C Çamaşır makinesinin başka bir yere taşınması gerektiğinde, ihtiyaç duyulacağı için, nakliye emniyet cıvatalarını güvenli bir yerde saklayın. Sadece otomatik çamaşır makineleri için, özel olarak üretilmiş deterjanları kullanın. Bu program uzun süre 40°C sıcaklıkta yıkama yaparak “Pamuklu 60°C” .

Beko marka makine sıkmaya geçtiğinde, adeta ÇILDIRDI. Tek su girişli, 8devir, Kg lık çamaşır makinesi. Kağıthane, SATILIK BEKO ÇAMAŞIR MAKİNESİ.

Beko Çamaşır Makineleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Benim makinem arızalı değil sadece beyaz renk çamaşırlarımı gri renk halinde . C Önemli bilgiler veya kullanımla ilgili. Yalnızca çamaşır makinelerine uygun deterjanlar. C Eğer çamaşır makinesi ve bir kurutucu.


Teknik Servis Şefi Ramazan Kart görüntülü yanıtlıyor. ARIZALARI Çamaşır makinelerinde meydana gelen arızaların sebebi sadece elektriki ve sadece mekaniki denilemez. Arçelik Beko Altus marka çamaşır makinesi pompa.


P ) C Çamaşır makinesi yeniden taşınacağı zaman gerekli olacağı için,.

Değerli Müşterimiz, Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Makinenizi kurmadan ve çalıştırmadan önce kullanma kılavuzunu okuyun. Beko 26Washing Machine – Duration: 13:17. Maksimum yük kapasitesi, çamaşır tipine, kirlilik derecesine ve kullanmak istediğiniz.


Bir osiloskopta AC-DC-GND anahtarı ne amaçla kullanılır? Radyatöru Corsa C-Tıgra Twıntop 1. Buzdolapları, çamaşır makineleri ve bulaşık makineleri seçerken kendi .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı