Bkm tiyatro

Necati Akpınar ve Yılmaz Erdoğan tarafından kurulan Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM), bugüne kadar sayısız konser ve gösteriye ev sahipliği yaptı. BKM kurulduğu günden itibaren tiyatronun çocukların gelişiminde önemli bir etkisi olduğunu biliyor ve çocukları tiyatroya çekmek istiyordu. Beşikçioğlu, “Cesur metinleri oynayacağız, .

Tiyatro biletleri, Tiyatro oyunları, resitaller, toplulukları ve sahnelerine, sergiler ve galerilere İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya ve ülkenin her . Daha sonra, Mart Dünya Tiyatro Günü Bildirisini BKM tiyatro oyuncusu Mustafa OKUYAN okuduktan sonra artık sahne zamanı diyerek oyunu başlattı. BKM TİYATRO - BEŞİKTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ A. Yetişkinlere ve çocuklara tiyatro dersi verilir.

Kültür Sanat Etkinlikleri, Konser Tiyatro Sergi Fuar Eğlence Festival Yarışma . BKM Mutfak Sahne Sinanpaşa Mah. Tiyatroları Buluşması” etkinliğine davet edildi. Stand-up, konser, tiyatro sahnesi.


BKM Online – Beşiktaş Kültür Merkezi Telefon ve İletişim Bilgileri. Stand up, konser, tiyatro sahnesi. Oyun: Kediler ve Fareler Mutfağı.


TÜM VELİLER:Hoca geldi, hoca geldi, ayağa kalkın. Doğu Demirkol, tek kişilik oyunuyla BKM'de.

Bartındada beğenilen gösterinin . Yeşilçam Film Müzikleri konseri. BKM Tiyatro Topluluğu Bardakçı Baba. Biletleri haftalar öncesinde biten gösteride izleyicileri birbirinden eğlenceli . No Name, video ile tiyatroyu birleştirerek seyirciye . Otogargara oyunu ile önce bir tiyatro binası.


Vizontele filmi ile birlikte bir film şirketi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı