Facebook hesabı neden kilitlenir

Peki geçici olarak kilitlenen hesabımızı nasıl tekrar kullanıma açabiliriz. Arkadaşlar, dün gece normal giriyordum hesabıma, bu sabah bu sorunla . Orijinalden alıntı: halitkin hesabımın çalındığı şüphesi üzerine kilitleme talebi göndermiştim ve hesabım .

Bu ibare neden ve ne icindir bilen varsa lutfen soylesin. Umarız hesap kilitlenme sorununuzu giderebilirsiniz. Facemi açamıyorum kilitlendi senkronşzasyon olmuyon neden acaba hamen . Neden hesabım aktif hale getirilmedi.

Yada hesabına ulaşabildinmi yardımcı olursan sevinirim. Benım Ayle facem neden kilitleniyor yedı yıldır kullanıyordu. Hiçbirini yapmadım durduk yere facebook hesabım kilitlendi diyorsanız, açılması ihtimali daha yüksek. Arkadaşlar sahte bir facebook hesabım var, ama kimlik yüklemesi istiyor.


Sanırım sizin hesabınız neden kapatıldı ise açarken ilk tabi tutulacağınız soru o . Selam arkadaşlar aşağıda bulunan formlar kapanan ve kilitlenen (kimlik isteği olan ) hesapları geri açmak için kullanılacak formlardır. Böyle birşeyi yaşayıpta hesabına tekrar erişen oldumu. Ve bu kadar büyük bir firmanın neden iletişim hattı numarası falan yok diy.


Kilitlenmiş facebook hesabını geri açmak.

Peki hesabın neden kitleniyor ve ne yapmalıyım kitlenmemesi için. Birçok insan için facebook hesabının çalınması bir kabus gibidir. Hiç tanımadığınız birinin tüm özel mesajlaşmalarınıza ulaşabileceğini, tüm . Yorumların büyük kısmında herkes bu sorundan şikayetçi. Bizde bu konuyu bi ele alalım dedik facebook hesabı geçici olarak neden kitleniyor çözümü nedir . Hesabım neden kilitlendi ByS2Ci ,3Forum.


Aradan geçen saat sonra bombom337de ki hesabım kilitlendi. Bu para iadesini hesap ayarlarınızda görebilirsiniz. A)FACEBOOK HESABIM NEDEN KİLİTLENDİ? Bu mesajda ise şu yazıyor, Üzgünüz hesabınız kilitlendi. Bu konu gelecek yanıtlara karşı kilitlendi.


Eğer birincil hesabınıza ulaşamıyorsanız diğer bir Microsoft hesabı(eğer varsa) kullanabilir ve ya. Kimi facebook hesabı sadece bu şekilde paylaşımlar yaparken, bazı. Arayan herkes, Twitter hesabının kilitlendiğini söylüyordu.


Kurumun birçok Twitter hesabının aniden kilitlenmesi, planlı bir saldırı olduğunu düşündürdü,. Aldığınız hata nedir, herhangi bir uyarı mı veriyor?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı