Beko 2313 cy

Tek su girişli, 8devir, Kg lık çamaşır makinesi. Beko yedek parçaları ve Beko aksesuarlarını bu sayfadan sipariş verebilirsiniz. Beko Çamaşır Makineleri Yedek Parçaları.

Yıkama programı çalışırken, deterjan çekmecesini kesinlikle açmayın! Kadar Her Yıl 5Bin Binanın Yenilenmesi Lazım”. Bu konularda yazılmış şikayetleri okuyabilir ve şikayet yazabilirsiniz!


Arçelik - Beko - Altus ürünlerde kullanılmaktadır.

El Beko Marka Aa Sınıfı Temiz Çamaşır. Kullanma kılavuzu ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur. C Önemli bilgiler veya kullanımla ilgili faydalı ipuçları. Tam yükte 60°C standart pamuklu programının süresi (dak.) 217.


C Im Zuge der Qualitätsverbesserung können sich die technischen Daten. C Die am Gerät oder in der Dokumentation angegebenen Werte wurden unter. Амортизатор для стиральной машины ВЕКО. AT BE CH CY DE DK ES FI FR GB GR IE IT LI LU MC NL PT SE TR.


C Çamaşır makinesi yeniden taşınacağı zaman gerekli olacağı için, nakliye emniyet.

C Eğer çamaşır makinesi ve bir kurutucu üst üste konulursa, yaklaşık ag ırlıkları. Termodaviklis, termosaugiklis BEKO viryklei 155°C OVTH-027. Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.


Marka : Beko - Devir : 8- Yıkama Kapasitesi : kg. Applicant, Beko Technologies GmbH. Designated state(s): AT BE BG CH CY CZ DE DK EE ES FI FR GB GR HU IE IS IT LI LT LU LV MC NL . F herifi masinlar images now without registration!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı