Universal klima kartı

Klima Kart Pencere Tipi AC-380N. SICAK - SOĞUK VE OTOMATİK MODU VARDIR. Elektronik Kart Tamiri ve Test - Arıza Bulma_EFLVITESTER.

Eğitim setinde QUNDA marka QD-U10A-ZB modeli üniversal klima kontrol kartı kullanılmıştır. Bir çok split te fanlar tek devir,sayıcı göz var . Universal klima kartı QD-U03C+. Firmamız yurt dışından getirdiği tüm marka ve model klimalara uya bilen elektronik kartları montajıyla beraber satışa .

KLİMA KUMANDA VE ANA KART ÇEŞİTLERİ. Btu kliam kart Salon tipi klima kart üniversal set QD5A 2L U10A . Antalya şehrinde Montaj hariç fiati dır 9btu on off cihazlara uyar, Antalya, Akdeniz, 1₺. Display Kart Değişim ve Onarım İşçiliği (Değişim). R2freon gazları,kombi malzemeleri,klima. Her marka kombi,klima yedek parça,kombi elektronik kart ve aksesuarına en uygun fiyatlarla.


Fan-motoru, el takımları, ölçü aleti, anahtar takımları, dört yollu valf, yedek pil, havya, klima ve kumanda kartları. Enerji Tasarruf Sitemi Modelleri. Vestel klima kumanda kodları ve Vestel Earıza hata kodu çözümü,Vestel.

BTU luk klimanın kartını nerde bulabilirim). VOLK ML-CESDHC + MS + T-FLASH + MKART OKUYUCU TL. Kapasitör, fan motoru, elektronik kart, kompresör, kumanda gibi klima yedek. Böyle bir durumda yapılabilecek tek şey piyasada satılan üniversal klima kartı kullanmaktır, yani orijinal olmayan ancak klimanızın kart sistemini . Güven soğutma olarak klima akıllı kart montajı ve satışı yapmaktayız.


Picture for category GAZ GRUBU.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı