Arcelik mikrodalgada kestane

Kış deyince çocukluğumdan kalma ilk aklıma gelen kömür sobası olur. Birde üzerinde pişirdiğimiz mis gibi kokan kestaneler. Kış geldi, kestaneler reyonları süslemeye başladı, mikro dalgada kestane yapmak ister misiniz?

Mikrodalga kullananlar için bir tarif daha , daha doğrusu yöntem. Kestaneler boylu boyunca çizilir geniş bir tabağa, yerleştirilir, dakika yüksek . Bazen yemeklerin yanında garnitür olsun diye mikrodalgada patates pişiriyordum, bu sefer dolapta bulduğum ufak tefek malzemelerle kendi . Yarısının içi bozulmuş onları da atınca elimde çok az kestane kaldı.

Fırında kestane nasıl yapılır sorusunu Yemek Kitabı Yazarı Yrd. Dilistan Çilingiroğlu Shipman görüntülü yanıtlıyor. Az zaman harcayarak mükemmel lezzetler yaratmamızı sağlayan ürünlerden biri de mikrodalga fırınlardır. Farklı bir pişirme tekniğine sahip bu . Sıcacık, ağızda dağılan, lezzetli mi lezzetli kestane sezonunu açmış bulunmaktayız. Mümkün oldukça eve almayacağım fakat oğlumun evinde mikrodalga fırın var.


Az önce fırın opsiyonu ile kestane yaptım. Ancak piyasadaki hazır pizza ürünlerinde mikrodalga fırınlar için uygun değildir ibareleri var. Bu yüzden ızgaralı bir mikrodalga fırın almayı .

Patates, bütün kabak, elma ve kestane gibi. Aynı zamanda mikrodalgada kestane pişirerek kış aylarının tadını çıkarabilirsiniz. Küçük ev aletleri, blender, mutfak robotu, ekmek yapma makinesi, mikrodalga fırın,. Ve Gri Rowenta Ev Aletleriİstanbul. Kestane Ve Gümüş Bella Spor Yumruk Çantasıİstanbul.


Arçelik küçük ev aleti, hem zamandan.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı