Beko çay makinesi 2212

Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu. Online alışveriş sitelerinin fiyatlarını Cimri.

Zamanlayıcı fonksiyonu bardak çay kapasitesi ve miktar seçimi Komple paslanmaz çelik çay filtresi ile su ile temas eden çay miktarı maksimum seviyededir. Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Otomatik çay makinesi, çay seçiminize göre demleme sıcaklığını ayarlamanıza imkan sağlıyor ve yüksek sıcaklıkta çayınızın acılaşmasını engelliyor.


Makinesi modellerini ve fiyatlarını inceleyebilir ve Çay Makinesi satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Beko Otomatik Çay Makinesi, zaman ayarı özelliği ile istediğiniz çayı istediğiniz zamanda otomatik olarak. Kampanyalı ve indirimli fiyatlar için tıklayın! Dijital kontrol paneli ve LCD ekran ile: Kişiye özel . Beko Yetkili Satıcısı - Mondi Yetkili Satıcısı. Kullanımı pratik kısa zamanda ,çaydanlıkta demlediğiniz çay lezzetinde çay demleyebiliyorsunuz. Bu Pin, Sepetego E-Ticaret tarafından keşfedildi.


MEHMET KILINÇ, WD 9YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi, ŞANLIURFA. MESUDE AYBAR, WD 9YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi, MERSİN. Güvenliğiniz için, çay makinenizi kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun.

Lütfen bu kılavuzu ileride başvurmak üzere saklayın. Beko çay makineleri, ikili ısıtma sistemi sayesinde çayınızı sıcak tutar, çay keyfinizi uzatır. Bu çay makinesini hem çay demlemek için hem . L Su Isıtıcı Kapasitesi (lt) 1. L Demlik Malzemesi Cam Ürün Rengi Siyah Sesli Uyarı Var Tek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı