Cam saklama kapları

Saklama kabı seti ve saklama kabı modelleri Evidea. Mutfaklara pratiklik getirecek saklama kaplarını keşfedin! Bu fiyat yukarıdaki ürün koduna aittir.

Aroma koruyucu kilitli kapak hava geçirmez bu sayede . Flamingo Üfleme Cam Kavanoz Silikon Kapaklı 1. Mutfak, buzdolabı, bakliyat saklama kapları ve Paşabahçe kavanoz gibi mutfak ürünlerine,. YUVARLAK 4LÜ MİNT MİNİ CAM SAKLAMA KABI SETİ 4X24L.

Lüster Çiçek Desenli Ahşap Kapaklı Cam Kavanoz Pembe 890cc. Plastik, cam, porselen, mika gibi malzemeler kullanılarak üretilen saklama kabı . Cam, plastik saklama kapları ve kavanozlar ile yiyeceklerinizi saklayın ve koruyun. Bunların en çok tercih edilen çeşitleri cam ve plastik kap çeşitleridir.


Pyrex cam saklama kabı dikdörtgen ve kapaklı olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda fırın kabı olarak kullanılabilir. Fırın ve mikrodalga kullanımına uygundur, . Paşabahçe Mağazaları - Günlük Cam Ev Eşyası ve hediyelik ev ürünleri, Kurumsal ve Bireysel amaçlı.


L için sayfamızı ziyaret ediniz.

Ait Gönderim İstatislikleri : Tahmini Gönderim Süresi 1- iş Günüdür. Nursel Plastik kalıp yatırımına başlayarak, plastik ve camı eşsiz tasarımlarıyla harmanlayıp ev züccaciye ürün. Saklayamadıkları tek sır, kaliteleri.


Online Toptan Satış yapabilirsiniz cam kavanoz konteyner,cam . Yuvarlak, Dikdörtgen ve Kare model seçenekleri mevcuttur. Mikrodalga ve Buzdolabında kullanılabilme özelliği! Bitenekadarcıların mutfaklarında kullanabilecekleri mükemmel bir ürün! Farklı boy ve ölçüleri ile optimum .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı