Baklava tepsisi imalatı

Maraş Tepsi,kalıplaşmış fikirlerinin dışında istek ve arzularınıza özel tasarımlar hazırlamaktadır. Siz düşünün biz gerçeğe dönüştürelim. Pastanelerde yemekhanelerde toplu yemek dağıtımı yapılan yerlerde .

BAKLAVA TEPSİSİ FOLYO ALİMİNYUM 35X45X4. Kuşaktır Alüminyum eşya imalatı işi yapmaktadır. Yoğunlukta Köşeli ve yuvarlak . Alüminyum köşeli ince baklava tepsileri ile baklava,börek,kadayıf,helva,yemek,tava .

Zaman içerisinde çeşitli baklava tepsisi distribütörü ve üreticileri,baklava tepsisi imalatçıları ve baklava tepsisi ithalatçılarından gelen bilgiler ışığında ithal . Endüstriyel Mutfak Ekipmanlarının imalat ve satışını yapmaktayız. Tür:İmalat ve Teşhir Tepsileri. Tepsi Dünyası,telefonu,adresi,Kahramanmaraş,Metal Mutfak Eşyaları,firması,tel. Birinci sınıf malzemeden imalat.


Türkiyemizin bütün İllerine ambar vb. Talat Kutu, karton kutu imalatı, kutu imalatı, karton kutu, kutu imalat, kutu firmaları,. Baklava Kutusu fiyatları için bize ulaşın.


Borek-Tepsi-Kutusu-imalati-293.

Daca Ambalaj - Her çeşt pastane kutusu imalatı. Kaynaklı Poğaça Simit ve Unlu Mamüller Tepsisi. Yıllık Ustalığımızı siz müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz Alüminyum ve Paslanmaz Tepsi . SOK NO: baklava tepsisi, baklava tepsileri, alimünyum baklava tepsisi, köşeli tepsi. Farklı ebatlarda olup tamamen . Antep baklavası, imalat tarzı ve kullanılan Antep fıstığı ile ülke genelindeki ünü ile.


Rivayet bu ya, İstanbul konaklarında baklava yapılacağı zaman aşçıbaşından bir tepsiye yüz kat yufkayı sığdırması istenirmiş.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı