Bulaşık makinesi ışıkları yanıp sönüyor

Böyle bir durumda, program lambaları yanıp sönmeye başlar. Hotpoint-Ariston buzdolabının ışıkları yanıp sönüyor ? Yıkama bitimine yakın Yıkama Kurutma - Bitti lambası yanıp sönmeye .

Ayarı değiştikçe makinedeki ışıkların yanma şekli de değişir,. HOTPOİNT BULAŞIK MAKİNESİ ARIZA HATA KODLARI. Bosch bulaşık makinesi küçük arızaların giderilmesi kendi başınıza basit arıza.


Kontrol lambası yanıp sönüyorsa büyük bir ihtimalle yıkama programını.

Makinenin kapısı açık makinenin kapısını kapatınız. Bu beyaz eşya günümüzde hayatı en fazla kolaylaş. Program takip göstergesi üzerindeki kapak ve yıkama ışığı yanıp sönüyor, bitti . Bulaşık makinası nasıl resetlenir,. Su beslemesinin kontrolü” göstergesi yanıp söner. Tuz ve parlatıcı uyarı ışıkları: Tuz kabının veya gözünün doldurulması.


Cam ışığı hızlı hızlı yanıp sönüyor. Yıkama işleminden sonra kontrol lambaları sönmüyor ise. Light flashing) (Lamba yanıp sönüyor): “Multi-purpose products” (“Çoklu fonksiyonlu ürünler”).

Etiket -başla + bitti ışığı yanıyor sorunu nedir. Başla lambası yanıyorsa: Kapı kilidi arızası . Yıkama ve Kurutma lambaları aynı anda yanıp sönmeye. Makine içerisindeki su saniye içinde tahliye edilecektir.


Not: Bu yukarıda bahsi geçen Bosch çamaşır makinası program . Arçelik Beko Çamaşır Makineleri Arıza Kodları Ve Test Bilgileri. Yıkama Ana Yıkama Ve Durulama Işıkları Yanıp Sönerse : Su seviye sensör hatası . Dün tuz koydum ışık yanıyor umursama bişey olmaz. Işık sönmedi koyuyorum koyuyorum Işık sönmüyor şey .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı