Çarşaf kenarı dantel modelleri

Yeni dantel örnekleri, el işi dantel modelleri, dantel mutfak takımları, dantel oda takımları, dantel havlu kenarı, dantel iğne oyası, dantel pike . Yapılan çarşaf kenarı dantellerine piko çekilerek ayrı bir desen ve görsellikte katılmaktadır. Bunun yanı sıra dantelin altına farklı renkte kumaşlarla dantel daha .

Salonlardan, odalara, mutfaklardan yatak . DANTEL KENAR DANTELLERI - Medcezir. Yıllardır modası geçmeyen bir örgü modelidir çarşaf kenarları. KİYE KATLANINCA BOYUN KENARI CM.

Sıradan çarşaf ve yastıklara yapılan minik ancak etkili dokunuşlar ile sizler. Dantel modellerimizle bir çok örneği. Resimler yardımı ile yastık kenarı dantel modelleri ile ilgili yeterli . El işi danteller, havlu kenarları, fiskos örtüleri ve salon takımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres. Kalp modelli bu havlu kenar dantelinden çarşaf uç modeli de örebilirsiniz.


Detayları için siteye bakabilirsiniz. Mumsema Çarşaf kenar danteline ihtiyacım var bana çarşaf kenarı için dantel modelleri verir misiniz ? Krem rengi dantel ipliğiyle örülmüş çarşaf kenarı ve pike ucu dantel modeli. Kullandığınız nevresimlerin sıradan görüntüsünden çıkıp daha özel bir hal almasını istiyorsanız, siz de .

Kenarı Örnekleri çarşaf kenarı dantel örneği, kenar. Nette dolaşırken gördüğüm patlıcanlı kenar dantelini , kirazlı uç. Daha önceki çarşaf örnekleri için bakınız: Enli çarşaf örnekleri.


Ayrıca yine dantellerin kenarına uygulanan pikolarla, dantellerin uyumuna . Haberler : çarşaf kenarı dantel modelleri.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı