Kavanoz kapağı örtüsü

Hoş bir kavanoz kapağı süslemek için kavanoz kapağı kılıfı nasıl dikilir öğrenmek isterseniz sizin için hazırladığımız reçel kavanozu kılıf dikimi resimlerinin . Serde çöpçülük var ya ondan, cam kavanoz sonuçta, kapağı da muhafazalı. Kumaştan kavanoz kapak kılıfı, kumaştan kavanoz kapak kılıfı nasıl.

Runner, masa örtüsü, Amerikan servis, kaşıklık, sofra düzeni. Mutfakta tek başına sırıtmasın diye tezgah üzerine yerleştirdiğim birkaç kavanoz kapağına da bu kumaştan örtü yaptım. Reçel turşu salça vs kavanozlarınızı süslemek için İstediğiniz renk ve boy yapı.


Kavanozlarınızı süslemeyi ihmal etmeyin.

Komple kavanoz da giydirebiliriz ya da sadece kapak kısmı da yapabiliriz. Sadece kapak olan modeller de oldukça hoş görünüyor. Süsleyince hepsi çok güzel birer obje oluyor. Kolay Saç Modelleri Tırnak Süsleme Komik Sözler En Komik Karikatürler Resimli Anlatımlı . Sıcak Satış üzerinde Mug en kapak Anti-toz kavanoz kutular Kapak Silikon Fincan . Clemensi Dekorluk Vintage Pembe Amerikan . Kumaşı kavanozumun kapağına göre kare kare kestim,daha sonra bu. KALORİFERİMİN BİLE ÖRTÜSÜ VAR HİHAHO :).


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

KAVANOZ KAPAK KILIFI modasi, giyim, bayan giyim,KAVANOZ KAPAK. Kumaşın tam ortasından kavanoz kapağı ile . Kumaşı daire şeklinde kesip, kenarlarını pamuklu iplikle ördüm. Daha sonra arka kısmından makine lastiği geçirdim.


Dosya adı: kavanoz-kapağı-örtüsü-1. Tığ işinden kavanoz kapağı yapımı. Kenarı dantel işli, nakışlı, lastikli kavanoz kapağı örtü.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı