Pet şişe imalatı yapan firmalar

Hilal Plastik Olarak 1995'den bu yana Pet Şişe, Kavanoz, Plastik Kapak imalatı yapan ve bu konuda kendisini bölgesinde ispatlamış bir firmadır. Firma Ekle FaLang translation system by Faboba. Firma Hakkında, : 20yılında kurulan firmamız Tekirdağ Çorlu Yeni sanayi. Pet Şişerme makineleri üretimi yapan Işıl Makine ve Pet Şişe Ltd.


Misyon Makina ve Pet Şişe imalatını kaliteli bir şekilde sizlere sunmak. Pet lt Ekopet Ambalaj ile Bronz Ödül alırken, Pet lt Kendinden Kulplu Ambalaj ile. Yine firmamız tarafından üretimi yapılan Pet lt Kulplu Sıvı Yağ Şişesi ile . Arpet Plastik pet şişe ve kavanoz üretimi imalatı ankara ostim.


Sürdürülebilir bir yaşam standartı olan daha yaşanabilir bir dünya için, doğaya karşı sorumluluklarının bilincinde olan bir üretim anlayışı. Türkcanpet pet şişe imalat ve toptan satışı Çatalca Türkcan Atakan, İstanbul. Benimde çalışmakta bulunduğum mükemmel bir firma.


Kozmetik Ambalaj, Şişe, Kavanoz, Kapak, Valf, PVC, PET, Alüminyum ambalaj satın al veya görüntüle. Ambalaj Grubu Pet kavanoz, şişe, kapak, preform, özel tasarım ürünler üretimini yapan Özpet, Afyonkarahisar ve tüm dünyaya hizmet vermektedir. Firmamız özellikle özel tasarım pet kavanoz konusunda üretim yapmaktadır.


PLASTKOM adini alan firmamiz, PET makinesini Türkiye'ye ilk kez getirerek deterjan ve kozmetik sektörü için PET hammaddesi ile sise üreten ilk . Sıvı Sabun, Deterjan Genel Temizlik Ürünleri, Sıvı Yağ, Sirke, Şalgam, Limon Suyu Pet Şişe,. Firmamız yüksek kapasitesi ve . Bölgesinde Plastik Ambalaj Firmaları mı Arıyorsunuz? Bursa'da pet şişe ve pet kavonoz.


Sanayi Bölgesine taşıyan firmamız preform üretmeye başlamıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı