Arkasında anahtar unutulan çelik kapı nasıl açılır

Evden cıkarken anahtarı içerde kapıya takılı bişekilde bıraktım bende anahtar var ama arkada anathar kaldıgı için açamıyorum. KAPI ARKASINDA UNUTULAN ANAHTAR AVC. Kilitli Kapı Açma,Kilitli Çelik Kapı Nasıl.

Az önce başıma geldi ve ben başardıysam sizlerde başarabilirsiniz. Arkasında anahtar kalan kapı nasıl açılır diyorsanız doğru yazıdasınız. Arkasında Anahtar Unutulan Çelik Kapı Kilidi Açılır mı, Anahtarsız kapı açılırmı, çelik kapılar açılırmı, kapı kilitleri nasıl açılır anahtarsız kapı . Hepimizin başına gelebilir, diyelim ki anahtarı kapının arkasında takılı.

Ancak daha öncede dediğimiz gibi elinizde yedek anahtarınız olsa dahi arkasında anahtar unutulan çelik kapıyı hiçbir malzeme kullanmayarak . Film olmadığı zaman anahtarı arkasında unutulan kapıları açmakta kullanıyorum da ondan dedi. Bu sorunuzun cevabı çok basit başınıza fazla iş açmadan kapınıza ve kilidinize zarar . Klasik bir cevap: Evet Nasıl olurda anahtar arkasında bırakılmış ve anahtar ile. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et.


Açmaz tabi ki, çünkü kredi kartı fazlasıyla kalındır kapı aralığından girmez. Elimizdeki şerit pet şişe parçasını anahtar diline yakın yerden içeri . Kapı Açma Yöntemleri, Çelik Kapı Nasıl Açılır, çilingir kapıyı nasıl açar, Kapı. Evin işyerinin kapısı kilidi vs nasıl olmalı.

Ancak çelik kapılarda bu asla mümkün olmayacaktır. Evde anahtarımızı eğer kapı arkasında unutmuşsak kapıyı zorlamak çok anlamsız olacaktır. Kapı arkasında anahtar unutup çıktığınızda kapının nasıl açılacağını anahtarın apıyı.


Müşterilerimizin en çok sıkla başlarına gelen olaylardan biriside anahtarı arkasında unutulan çelik kapıların açılması eğer anahtarınızın çelik . Biz bu kapıyı nasıl açarız yada siz çilingir olarak gelseniz kapı açma ücreti nekadar alırsınız….

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı