Buzdolabı kondenser fanı

Buzdolabı Alt Kısım Soğutmuyor ,Fan Çalışmıyor ? ARÇELİK BUZDOLABI İÇ FAN MOTORU. Tek yapmanız gereken sipariş vermeden önce uygun modeller .

BEKATECH KONDANSER FAN MOTORU FM 02. Bu olay buz dolaplarında doğal klimalarda ise fan yardımıyla olur. Kondanser Fan Motoru Pervaneli. V elektrikli fan buzdolabı dondurucu motor.

ECM ec dc gölgeli kutuplu buzdolabı derin dondurucu evaporatör kondenser soğutma fan motoru . Fan çalışmıyor Kompresör Kompresör çalışıyor çalışmıyor Termostat . Yoğuşturucu kondenser veya kondansör ismi ile de anılmaktadır. Soğutucu sistemlerde soğutmayı sağlayan maddenin gaz olarak girdikten sonra ısısını çevreye . Otomobil ve Motosiklet, Body Parts kategorilerindeki buzdolabı kondenser fan ile ilgili geniş ürün yelpazemize göz atın ve daha fazlası için . Fiyat : 2TL + KDV 2TL Kdv Dahil. KOMPRESOR-GOVDE-KONDANSER-EVAPARATOR DEGISIMI, 700.


AKSİEL-FAN-YWF-ALASKA-450-EMİCİ. Altus, AL 3YENİ BUZDOLABI B-970.

Bakır borudan oluşan geniş hatve aralıklı kondenser, fan motoru,. Kondenserin hava üfleme fanı veya Volt D. Arçelik buzdolabı Servis fiyatları yüksek diye Servis Çağırmaktan. Bir soğutma modülü muhtelif parçaların montajı ile oluşmakta ve genel olarak radyatör, kondenser (Klimalı tip), intercooler, fan ve davlumbazdan meydana . Son yıllarda üretilen no frost ürünlerde kondenser küçültülmüş ve bir fan . ENDÜSTRİYEL TİP ÇİFT FAN SIRALI KONDENSER ALFA BLUE.


Birincisi, kabin içerisine hava dağıtımı için fanın bastığı soğuk havayı üfleme . FCU (Fan Coil Unit : havalandırma ünitesi) vb gibi. Ev soğutma sistemlerinde (buzdolapları ve derin dondurucularda) .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı