Hunter solenoid vana

Sorunsuz bakım için sabit pistonu kapsül içine alınmış VAC solenoid. Zamanlayıcıdan gönderilen sinyaller, Sinyal Kablosu üzerinden geçerek, Bobinlere . Solenoid Vana , sıvıların akışını kontrol eden elektromekanik bir vanadır.

Hunter Sulama Artık Yayında Hunter Türkiye Distribütörü Doğuş Vana ile H. Hunter PGV 101G-B Solenoid Elektrikli Sulama Vanası. Hunter ACCU- SYNC Selonoid Vana Üstü Basınç Düşürücülü Elektrikli Sulama Vanası. HUNTERPGV151GB : plastik glob vana, debi kontrollü li lik.

Artık Hunter solenoid vanalara herhangi bir ekipman kullanmadan bakım yapabilmeniz . Solenoid vanalar ( TORK ) hatta bağlanırken dikkat edilmesi gereken önemli konular slaytımızda sizlere. PGV SOLENOİD VANALAR,TÜM BOYUTLARDAKİ SİSTEMLERDE KULLANIMA HAZIRDIR. Peyzaj sulama sistemlerini tam otmatik çalıştırmak için gerekli iki önemli etkenden biridir. Otomatik Sulama Sistemlerinin Vazgeçilmez Ürünü.


Villa, Bağ evi, Site, Kurum vs. Her yerdeki Yeşil Alanların Sulamasında. Küçük kamu alanları ve bahçe sulama sistemleri için ideal otomatik sulama selenoid vanası.


PGV 1G-B HUNTER SOLENOİD VANA - Bahçe malzemeleri uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.

PGV-1G-B, PGV-1- SELENOİD VANA ( 24V), Ko, 24. Hunter G9Golf Sahası Sulama Sprinkleri İncele. Hunter Node-1Tek İstasyon Pilli Kontrol Ünitesi İncele. Yeni PGV tüm peyzaj alanlarında dayanıklı bir performansla çalışır.


Küçük peyzaj alanlarında PGV modelin isteğe bağlı olarak glob ya da açılı tipi, daha geniş . Kontrol vanaları sulama sisteminizin kalbidir ve Hunter endüstrideki en geniş ürün gruplarından birini hazırlamıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı