Buzdolabı röle termik bağlantısı

Termik, röle ve motor sargılarını aşırı akımlara karşı korur. Termostat, dolabın soğukluğunu. Kompresör şebekeye bağlandığında ana sargı ve röle bobini üzerinden geçen.

RÖLE-TERMİK ÇEŞİTLERİ kategorisindeki ürünleri inceleyebilir, isterseniz seçtiğiniz ürünleri sipariş edebilirsiniz. Değerli arkadaşlar,bir buzdolabının ekovatında bulunan termik role ve termostat bağlantı şeması olan veya bağlantıyı bilen varsa alabilirmiyim. No-frost buzdolabı elektrik devre şeması.


No- Frost buzdolabı elektrik bağlantıları soket panosu.

Termiğin, Rölenin, Kapı Butonunun, . Bu incelememizde sanayide en çok kullanılan röle çeşitlerinden olan termik rölelerin genel yapısını inceleliyoruz. Bağlantıyı düzelt ucuna bağlı Fan sürekli çalışıyor Buton arızalı( )٭. Kompresör kalkışyapıyor termik açıyor Voltaj düşük olabilir Regülatör kullanılmalı Röle kontakları Uygun . Buzdolabı Kompresör Röle Değişimi. Bağlantı yeri yeterince sıcak olduğunda lehim çubuğunu bağlantı yüzeylerine değdiriniz.


Dolayısıyla ısıl rölelerde ayrıca termik koruyucuya. Tek kapılı buzdolabı elektrik şeması Şekil 1. Ana Sayfa Arçelik Orjinal Parçalar Arçelik Buz Dolabı Yedek Parçaları Röle ve Termik.

Teknik bilgi Sanayi Termik Röle. CC başlangıç ​​motoru kompresör motoru. Soğutma bölmesi sıcaklığı sıcaklık koridorunun üst sınırlarını ulaştığında, röle tekrar. Bu durumda arıza buzdolabının bağlantı şemasına bulunan ve Şekil 2 . Müşterek otomat barası ile bağlantı imkanının yanı sıra bağlantı vidaları için. Termik ve manyetik koruma sağlayan Makel kompakt şalterlere kaçak akım koruma blokları da.


Termik röleler ortam sıcaklıklarına karşı kompanze edilmiş ve faz kaybına hassas olarak üretilmektedir. Genellikle, röle bir elektrik kutusu içine yerleştirilmiştir ve yerleştirme şekli .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı