Buzdolabı buzluğu soğutmuyor

Eğer buzluk kısmı buz tutuyorsa, buzlar mutlaka temizlenmelidir. No frost buzdolabı Neden Soğutmaz ? Bu sorunun temel nedeni ise buzdolaplarının soğutma donanımlarının çoğunun üst kısımda bulunmasıdır.

Buzdolabım Yeterince Soğutmuyor. Tek kapılı dolap kullanıyorsak ve soğutmama arızası varsa fişi çekeriz, cihazın. BUZDOLABIMIN MOTORU ÇALIŞIYOR AMA SOĞUTMUYOR.


Benzer - Bosch buzdolabının üstü soğutma yapmaz ise yapılması gerekenler.

Soğutma havası her an tüm bölmelerin içinde çevrimde olmalıdır. Bu soğuk hava bölmenin dışından gelen sıcak veya nemli havayla . Geri taktım ama değişen bişi olmadı dolap halen üst kısmı soğutmuyor. Siemens buzdolabı servisi çağırmadan önce giderebileceğiniz basit arızalar ve. Cihaz soğutmuyor, ısı derece göstergesi ve aydınlanma yanıyorsa sergileme . Sorun anlatılanlara göre buzluktan alt bölmeye soğuk hava taşıyan . Elektronik karttaki kondansator ve transistorleri degistirdik buzdolabi calisti.


Diger yemek konan kisim sogutmuyor. Buz çıkartılırken buz kabının, buzluğa yapışıp çıkmaması sonucu, .

Tüm ziyaretçilerimize arızasız günler dileyerek en çok karşılaştığımız sorulardan biri olan 'No-frost buzdolabı üst kısım soğutuyor, alt kısım . Buzluğun arka tarafında bulunan . O zaman buzdolabınızın içini buzluk bölümü de dahil olmak üzere boşaltın ve . Soğutma çevrimi bölümüne geç - Buharlaştırıcıda da bir miktar basınç kaybına uğrayan soğutkan, soğutma ortamından ısı çekerek buharlaşır. Soğutma sisteminin etkili bir şekilde çalışması, yiyeceklerin buzdolabına ve raflara yerleştirilme şekline bağlıdır. Yeni No-Frost buzdolapları üç soğutma fanıyla donatılmış olduğu halde çok sessizdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı