Copeland kompresör seçim programı

Kompresör seçim programı, Soğutma kompresör seçimlerini kolaylıkla tek tıkla yapabilmek istermisiniz. Installation into the default location is recommended. Copeland and Alco Product Selection Software.

Firmaların yayınladığı bu kataloglarda soğutma kapasitesi ve kompresör gücü. Anahtar sözcükler: Hacimsel verim, isentropik verim, pistonlu kompresör, scroll kompresör, soğutma. Microsoft Excel” programı ile grafiğe dönüştürülmüştür.


Danfoss, soğuk odalar, vitrinler, buz yapma makineleri, cam kapaklı dolaplar, proses soğutma vb.

COPELAND-COMPASS KOMPRESÖR SEÇİM . Tavsiye Edilen Kılcal Ölçüleri. Program Geliştirme Projesinde dikkate alınmış ve. Yeni ürünler, gelecek fuarlar ve güncel duyurulardan haberdar olmak için e-posta listemize . Uyarı: Yanlış soğutucu akışkan seçimi kompresörde hasara yol açabilir. Chill-Sim yazılımı kullanıcı firmanın isteğine göre program arayüzlerinde değişiklikler yapma. Hava Soğutmalı Chiller Ürün Hesaplama ve Seçimi.


Vanasız Kompresör Taleplerinde Fiyatlardan İndirilecek NET Tutar. RADYAL FAN ÜNİTELERİ PRATİK SEÇİM TABLOSU.

Bu programların çoğunluğu kompresör, konden-ser seçimi, soğutma kulesi. Soğutucu Akışkanlar - Soğutma Komponentleri ve Hesaplama Programları. CS Mühendislik olarak, her marka soğutma kompresörleri için yedek parça desteği. Bock yeni PLUSCOM serisi kompresörleri ile daha sessiz ve verimli soğutma uygulama imkanı sunmaktadır. Bitzer soğutma ve klima endüstrisi için kapsamlı bir program çevçevesinde.


Kataloglar Kısmından Seçim Tablomuza Bakabilirsiniz . Bina içerisindeki sistem seçimi, seçilen sistemin ısı pompasına uygunluğu çok önemlidir. Alçak Yüksek Basınç Presostatı: Kompresörün emme ve basma tarafındaki alçak ve.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı