Süt yemi içeriği

Sığır Süt Yemi”, laktasyon dönemindeki yüksek süt verimine sahip ineklerin. Benim kullandığım rasyon formulleri şöyle: SÜT YEMİ: Arpa: 3kg. Yukarıdaki yem içeriğine bakarak ne gibi problemler çıkabileceğini düşünüyorsunuz?

Bu günlük hayatımızı da geçici olarak etkiler. Aynı olay hayvanlarda da oluşur bu da süt verimini ve kalitesini etkiler. Elmas Sığır Süt Yemi, günlük litrenin üzerinde süt verimi olan yüksek verimli süt sığırlarının besin madde ihtiyaçlarını yeterli ve dengeli bir şekilde karşılamak . SÜT İNEKLERİNİN BESİN MADDE İHTİYAÇLARI.

Lif içeriği bakımından zengin olan yemlere “kaba yemler” denir. Sığırlarda: buzağı başlangıç yemi, buzağı büyütme yemi, sığır besi yemi, sığır süt yemleri. Peletleme sonucu homojen bir besin maddesi içeriği oluşmaktadır. Süt ineklerinin değişik verim ve laktasyon dönemlerine göre değişen ihtiyaçlarının dengeli bir şekilde karşılanması için formüle edilmiş . Abalıoğlu Yiğit besi başlangıç: TL Abalıoğlu Pehlivan besi geliştirme: TL Abalıoğlu Grand besi bitirme:TL Abalıoğlu Bora anima Süt yemi(protein):47 . Abalıoğlu doğru bakım ve besleme uygulamaları ile yüksek karlılık ve süt işletmelerinin devamlılığını amaçlar. Artı Silaj ve TMR - Enerji Süt ve Enerji Besi Silajlarının İçeriği ile Ekonomik.


HİLVAN GEBE DÜVE YEMİ enerji, vitamin ve mineral içeriği bakımından . Dolayısıyla insanların beslenmesinde et, süt,yumurta gibi hayvansal ürünlerin.

Kuzu yemleri: Kuzu başlangıç yemi, kuzu büyütmeyemleri, kuzu besi yemleri. DENGE süt yemi, düşük ve orta verimli süt sığırlarının verim ve yaşam payı. ARTI SÜT YEMİ BESİN MADDE İÇERİĞİ . Pelet ve toz formlarda yem fabrikalarımızda bilgisayarlı sistemle üretilmektedir.


Kantarcı Süt Yemleri, damızlık hayvanların, sağlıklı olmaları ve yüksek süt verimi sağlamaları için gereken her türlü protein, enerji, vitamin ve mineral içeriğine . Hayvanlarınızın ihtiyaç duyduğu vitamin-mineral içeriğine sahiptir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı