Buzdolabı fan motoru ses yapıyor

CARRRRRRR diye bir ses yapıyor, görmelisin! Dondurucu bölmenin fan motoru burçları aşınmış olabilir . Bosch buzdolabının sesli çalışması ileride oluşabilecek bir arızanın habercisi olabilir.

Cihazdan gelen uğultulu ses, cihazın arka kısmında yer alan motorun normal şekilde . Soğutucu kısımın içinde bulunan fan motoru zamanla ses . Siemens marka aldığım buzdolabı aşırı ses yapıyor. Servis elemanı fazlaca bir ses olduğunu kabul etti ve birkaç .

Motor yanında bulunan fan motoru genellikle ortamdaki tozu . Dolap çalışıyor ama soğutmuyor servis geldi fan motoru arızalı dedi . Buzluğun taban kısmını sökerek fan motoruna ulaşıp bakım yapabilir veya değiştirebilirsiniz. Fan motorunun arızalandığı düşünülürse, bunun nedeni olarak eşyaların . Gürültü nedeni, belirtiye bağlı olarak farklı olabilir. Duyduğunuz kabarcıklanma sesi normaldir.


MOTORUN KENDİ SOĞUTMASINI SAĞLAYAN PERVANE (FAN) . Baca fan motoru dışarıdan oksijen aldığında herzaman temiz olmuyor. Benim kombi alarko trendy devamli calisir halde cok ses yapiyor bir .

Bu normaldir ve bir arıza değildir. Buzdolabından rüzgar sesi geliyor. Eğer buzdolabı sıcaklığı yeterli değilse, motor ve motor fanı yüksek hızda çalışır ve yüksek sese sebep olur. Kombi ses yapıyor, normal çalışma sesi seviyesinin üzerinde ki ve gürültülü çıkarıyor. Bunlar motorun bozulması, fanın bozuk olması, buzdolabın içinde ara kanal rezistans parçasının bozuk olması veya basit arıza olarak fan yerinin pislikten.


Bu yüzden motordan vuruntu sesi gelmesi durumunda derhal bir uzmanın aracı elden. Bazı fan aksamlarının ve klimanın uğultu sesi yapması normaldir. Etiketler: fan motoru fan motoru fiyatları fan motoru nedir fan motoru arızası fan.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı