Buzdolabı kapak lastiği tutmuyor

Her gün açıp kapattığımız buzdolabının lastikleri bir süre sonra gevşiyor ve lastik tutmuyor. Buzdolabı kapıları tartışmasız en fazla aşınan ve yıpranan buzdolabı parçasıdır. Sizler için paylaştığımız videoyu izleyerek sizlerde kapak lastiği değişim .

Kapak açık kaldığında veya gevşek kaldığında ise buzdolabı daha . BUZDOLABININ KAPISI NEDEN KAPANMAZ? Bosch marka buzdolabımız var, kapı lastikleri artık deforme oldu. Servisten öğrendiğime göre lastikler presliymiş kapının komple değişmesi .

AEG marka (tek kapı) buzdolabı var. Sharp Buzdolapları Kapak Lastikleri Bulunmuyor! Lastik ve Buzdolabı şikayetleri, Lastik ve Buzdolabı ile ilgili sorunlar ve yorumlar için doğru adres Şikayetvar!


Kapak bırakınca kendiliğinden kapanacaktır. Buzdolabınızın alt kapağının kapanma arızası var ise bu kapak sizi bu dertten kurtaracak ürün. Tek yapmanız gereken sipariş vermeden önce uygun modeller . Conta soğumadan kurulanıp kapak kapatılmalıdır.


Bir buzdolabı markası yâda modeli yâda yaşı fark etmez bakıma ve temizliğe ihtiyacı vardır. Kapak gözlerini kaldırın ve dışarı çekin.

Buzdolabının lastiklerini temizlemek için: Beklenmeyen şekilde buzdolabının lastik . Temizlik sırasında doğrudan buzdolabının yüzeyine su püskürtmeyin. Drenaj ızgarasını kuru tutmak için, buz makinesi ve su pınarına dokunmayın. Kapak lastiklerinde biriken kir ve nem, bakterilerin üremesi için uygun bir ortam oluşturur.


Kapı Contalar (kapı lastikleri). Bu durum çamaşırlarınızın temizliğini olduğu kadar sağlığınızı da tehdit . Ayrıca buzdolabı içerisindeki sıcaklık değerinin korunması için buzdolabı kapağını çok sık açmama, kapağı uzun süre açık tutmama, kapak lastiklerini kontrol .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı