Kıyma makinesi iş güvenliği

Kaza açıklaması: Kıyma çekerken elini kıyma makinesine kaptıran 28 . Et-kıyma makinesinde meydana gelen iş kazasında tarafların kusur oranları nasıl oluşur? Makine her iş bitiminde zaman kaybetmeden sıcak sabunlu su ile içi ve dışı güzelce yıkanır .

Bu gibi kazalarla karşılaşmamak için yapılması gereken kıyma makinesinin et giriş kısmının el girdiğinde elin aşağıda dönen bıçaklara temas etmemesini . ET ÜRETİMİNDE KULLANILAN MAKİNELERDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ. Kıyma makineleri, etin küçük parçalara ayrılması yani kıyılması işlemini yapar. SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MUTFAK PERSONELİ TALİMATI Ek-4.

Kullanım talimatlarına uygun olmayan ürünlerin asla kıyma makinelerinden. Kıyma Makinesi, Kemik Sıyırıcı ve Kıkırdak Ayırıcı. Bu iş güvenlik levhasını 25×3 35×5 50×7 70×1ölçü seçenekleriyle satın . Bir atölyede bulunan makine ve tezgahların ayrı ayrı durdurma tertibatından başka, atölyedeki veya kısımdaki makine ve tezgahları.


Sağlığı ve İş Güvenliği Tüzüğü Madde:142). Malın tamir süresi iş gününü geçemez. Bu tarihe kadar risk değerlendirmesini gerçekleştirecek ekipte iş güvenliği uzmanı.


MAKİNALAR (Kesiciler, doğrayıcılar, kıyma makinaları, şerit testereler) . Et Sektöründe Kullanılan Makineler ve Güvenlik Önlemleri.

Kullanılan makinenin gücünün yapılan işe uygun olduğundan emin olunmalıdır. Eğer yem makinesi besleme tepsisi ile donatılmış ise kıyma makinelerinde bulunanlara benzeyen . Makine, cihaz ve maddelerin emniyetli kullanılması veya . Manufacturer En Kaliteli Endüstriyel Mutfak Makinesi . Bir anlık dikkatsizliğinin bedeli ağır oldu elini kıyma makinesine kaptıran. Her makinanın kendi kullanım talimatı vardır üzerinde. Bu da örnek bir kullanım talimatıdır.


AMAÇ: Bu talimatın amacı kıyma makinesinin . DİVANMAKİNA - KIYMA VE KÖFTE MAKİNE ÜRÜN GRUPLARI.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı