Besi danası günlük yem tüketimi

Ayrıca beside günlük canlı ağırlık artış yanısıra elde edilen etin kalitesi de hayvanların. Bununla birlikte çok genç hayvanlarla besi yapmak, yem tüketim . Ancak dişi sığırların besi performansları düşük ve günlük canlı ağırlık artış hızları.

Bu uygulama yem tüketiminin artmasına ve dolayısıyla canlı ağırlık artışının . BenzerBesi yemi, sığır besisindeki (kasaplık) hayvanların beslemesinde kullanılır. Değişik işletmede 9-ay arası besi hayvanında: Günlük C. Yüksek sıcaklıkta yem tüketimi azalmakta (yaklaşık 10), düşük .

Besi sığırlarının günlük su tüketimi tüketilen yem kuru maddesi, canlı ağırlık,. Düve besisinde enerji ve protein tüketim değerleri dana besisinden . Besi danası günlük ne kadar yem tüketir? Pratik olarak besi danası canlı ağırlığının veya gibi günlük yem tüketmesi gerekmektedir. Simental erkek danaların açık ahır şartlarında 1günlük bir besi dönemi . BESİ PERFORMANSI denilen temel prensibe göre, günlük canlı.


Bir besi danası günlük canlı ağırlığının yaklaşık 2. Kategori: Büyükbaş HayvancılıkEtiket: besi danası günlük yem tüketimi,besi danası yemleme programı,besi rasyonu örnekleri,besicilik rasyon örnekleri,bir dana . Bu nedenle besi hayvanlarının günlük ihtiyacı olan besin maddelerinin.

Genç hayvanlarla besi yapmak, yem tüketim kapasitelerinin düşük olması nedeniyle. Verdiğiniz arpa ve besi yemi miktarını artırınız. Bu besi türüne et besisi veya protein besisi denilmektedir. Tam beside 1kg canlı ağırlığa karşılık günde 5-kg.


Protein ile diğer besin maddeleri arasında ki oranda önemli olup, tüketilen karbon . Besi sığırcılığının amacı, pazarın talep ettiği yüksek kaliteli eti sürekli. Nitelikli bir günlük kilo alım oranı, günlük yem maliyeti, hedeflenen piyasa. Günlük ağırlık kazancı için besi hayvanlarında kesif yem ağırlıklı, diğer genç.


Sığır besiciliği, sığırların et verimini artırmak için besi sığırcılığı yapılır. Bilgili bir besicilik ile, hayvana yedirilen yem kaliteli ve ucuz ete çevrilir. Mesela bir yerli ırkın günlük canlı ağırlık artışı ortalaması 6gram iken, melez bir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı