Kalpli kutu içinde çikolata notlar

Bu kalpli masa saati hediyesi ile kız arkadaşınızın ofisini süsleyecek ve . Bu yüzden gül yaprakları, aşk sözcükleriyle dolu notlar ve el emeğinizle . Madame coco el kremi 5-Dilek kutusu 6-Patlayan şeker 7-Kesede çikolatalı badem şekeri 8-Kalp çikolata 9-Lolipop şeker.

FİYAT BİLGİSİ VE SİPARİŞ İÇİN . Kalp şeklinde kutunun içerisine, makasla tek tek kesilmiş kalp. Aşk Dolu Kutu, sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı . Peki, kalpli kutu yapımı bittikten sonra içini çikolatalar, şekerlemeler,.

Hem notlar, hem fotoğraflar hem de mektuplar sığabilir bu hediye kutusu . Pek çok hediyelik eşya satan yerde içi boş kutulardan görmüşsünüzdür ben de. Not: Kalp çikolatanın üzerine farklı bir yazı düşünürseniz ltf. Adet, kırmızı, organze kılıflı mini kalp kutu ve bu kutuların içinde renkli ve çikolatalı drajeler Hepsini Denedim, Senden Daha Tatlısını Bulamadım. En romantik çikolatalardan, sevgiliye hediye çikolata gönder. Kırmızı Kutuda Fındıklı Kalp Çikolata Lolipop ve Draje . Seni Seviyorum Mesajlı Kalp Pencereli Kutuda Madlen Çikolata.


SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ ÇİKOLATA KALP KUTU AŞK KULESİ. Her duruma özel bayan veya erkek sevgiliye hediye fikirleri için tıklayın.

Kişiye Özel Çiçekli Aşk Mesajlı ve Çikolatalı Ahşap Kalp Kutu. Not:Bu ürünümüzde çantası veya kurdelesi farklılık gösterebilir. SEVGİLİYE HEDİYE KADİFE KALP KUTU İÇİ DOLU.


Sevgililer Gününe Özel Kalp Çikolata. Bir kutu bul ve renkli kartonları kalp şeklinde kes. Hediyeler İçin Küçük Notlar Hediyeler İçine Bırakılacak Sözler.


Bazen kalp gözün göremediğini görebilir. Ben seni görebildiğim için çok . Kutu İçine Yazılacak Mesajınız için Sipariş alanındaki Notlar Bölümüne yazınız. Kalpli Çikolatalar Elit Markalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı