Sleeve etiket giydirme

Standart Hızlı Sleeve etiket makinesi. Sleewe Bady Plastik Şişe,cam Şişe,giydirme Tüneli kavanoz,şişe. Günümüzde, birçok ürün, özellikle shrink sleeve etiketlerin kullanılması için tasarlanmaktadır.

Teknolojinin sınırları, karmaşık ambalaj şekilleri ve sofistike . Body sleeve etiket baskılarında, PET ve PVC malzeme kullanılır. Rulo ya da tabaka olarak hazırlanan etiketlerde kullanılacak renk sayısını, ebadı ve ürün şeklini, . Sleeve Makinaları olarak profesyonel kadromuzla Türkiye ve Yurtdışına birçok etiket giydirme (sleeve makinası) yapımı, kurulumu ve sonrasında da destek .

Adı: LT ŞİŞE SLEEVE ETİKET UYGULAMASI. Lithopak Ambalaj olarak, dinamik ve tecrübeli ekibimizle kalite ve toplam maliyeti göz önünde bulundurarak müşterilerimize en iyi servisi sunmak için varız. Etiket üretiminde, ham madde girişinden ürün teslimatına kadar tüm süreçlerde etkin bir.


Biz geniş yelpazede, değişik çeşit ve boyutlarda etiket uygulama makineleri ve buhar tünelleri sunabiliriz. Bu makineler müşteri tarafından talep edilen her çeşit . Anasayfa-Sleeve Etiket Makinesi. Sticker etiket kendinden yapışkanlı etiket.


Body Sleeve Giydirme etiket pvc etiket ops etiket pet etiket. Yüksek Kaliteli Sleeve Etiket Makinesi Shrink Üreticilerini Sleeve Etiket Makinesi Shrink Tedarikçilerini ve Sleeve Etiket Makinesi Shrink Ürünleri en iyi fiyatta .

Shrink Sleeve Etiket, Yapışkanlı Etiket, Güvenlik Etiketi, Temper Evidence, BOPP,. Global giydirme etiket pazarı, diğer etiket teknolojilerine göre daha fazla. Otomatik sleeve etiket uygulama makineleri,.


PVC ısı shrink etiket çeşitli işlevleri gerçekleştirebilirsiniz: – tifdruk baskı yöntemi (renk) iç tam renkli etiketlerle fonksiyonu – Bir şişe . Kapak Altı Giydirme Yarım Giydirme.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı