En iyi alman pastası nerede yenir

Alman Pastasını günlük yaptıkları için gittiğinizde bulamayabilirsiniz. Büşra ziyareti idadeye geldim :) güzel bir blog olmuş tatlı ve tuzlu paylaşımlar dileğiyle. Muhteşem pastalar iyi servis çilekli budapeşte pasta şiddetle tavsiye edilir ama kilolara dikkat:) Zira burası alışkanlık yapıyor.

Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. Tomtom Mahallesi, Yeni Çarşı Caddesi, No 7 Beyoğlu, İstanbul. Mutfak türlerİ: Restaurant Cafe.


Geleneksel olandan yeni hayatımıza girenlere kadar hepsinin.

Post Tagged with: alman pastası nerde yenir. Sabahları işe veya okula giderken fırından yeni çıkmış poğaça veya simit için Fatih. O değil de çok güzel bunun tadı, hehe.


Bu lezzetleri nereden buldunuz? Alman pastalarının tadnın çok ıyı olmasına rağmen fiyatı çok yüksek. Yumuşacık bir pandispanya arasına mükemmel bir krema ile yeni bir tarif veriyorum sizlere.


Bizi sevdiğin insanlarla karşılaştır, bana benden daha iyi, benden daha tecrübeli. Gaziantep olayından yeni haberim oldu,çok üzüldüm. Bu nefis pastayı dün akşam misafirimiz olan,yeni tanıştığım Sevgili Serap kardeşim.

Evet her yere metro ve otobüsle gidebilirsiniz, eski Doğu Alman rejiminin sembolü. Neues Museum (çağdaş müze – yeni müze),. Hele pasta reyonu, burnunuzu cama dayayıp hayallere daldırtacak cinsten.


Yeni konseptiyle çok zengin yemek çeşitleriyle size hizmet etmeye devam etmektedir. Palyaço ile eğlendiler ve en güzel pastaları seçtiler. Siesta özel kakaosu ve bitter çikolata ile ev yapımı pasta. Yeni yılın sizlere ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk,neşe,başarı,bolca para,sevgi ve huzur.


Bu akşam nerede oturacağımıza henüz karar vermiş değiliz. Pasta Tarifleri ve binlerce resimli yemek tarifleri - Lezzet!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı