Havlu mop kumaşı

Firmamız bünyesinde üretilen havlu mop . HAVLU MOP (M 2) ürünü, fiyatı, ucuz fiyatı, ayrıntıları ve daha bir çok şey !

ZONGULDAK Mop Mop Uçları Temizlik bezi temizlik bezleri paspas havlu mop. DENİZ AKOT WELSOFT KUMAŞ ALINIR TOP KUMAŞ PARÇA KUMAŞ ŞERİT . Ali Rıza Kılınç İnşaat Ve Emlak Adres: İstiklal Mah. Yumuşak dokulu özel kumaşı sayesinde, el ve yüz temizliğinde etkili hijyen sağlar.

Welsoft kumaş mamül, Islak Mop,. Kağıt : Beyaz Triplex - Gümüş Triplex. Antibakteriyel yapısı ile özellikle hijyen gerektiren zeminlerde steril temizlik yapılmasını sağlar.


A) Banyo havlusu, el havlusu, ayak havlusu B) Büyük ve küçük havlu C) Bornoz, büyük ve küçük havlu D). A) Kumaşı sık dokunmuş olmalı B) Baş ve ayak ucu belirlenmiş olmalı C) Patiska kumaştan olmalı D). MALATHANEMİZDE ÜRETTİĞİMİZ, YUMUŞAK PELUŞ KUMAŞ KULLANILAN HAVLU MOP VİLEDA BEZLERİ ÇİFT KATLI OLUP TAKOZ . Emiciliği yüksek olmalı, kumaşı kaliteli ve dayanıklı olmalıdır.


Havlu Bornoz, Terlik, Paspas, Banyo Kesesi, Kurulama Bezi, Plaj Havlusu, Stok Havlu ve. Mop bezi kumaşı sık dokunuşlu olmalıdır.

MOP CAM BEZİ, STÜDYO FON KUMAŞLARI HASTAHANELER VE . Profesyonel kullanım için, Polyester kumaş üzerine, zemindeki cilaya zarar vermeden kuru. Alüminyum saplı vidalı, mop kısmı plastikten imal edilmiş, altı dolu, kulakları. Mop Towel Fiyat karşılaştırması, Fiyat Trendleri Mop Towel Senin Referans.


Global Grup farkıyla sizinle buluşuyor. Daha temiz bir yaşam için elinizin . Seramik, parke, PVC zeminlerde hav bırakmaz. Mop ipliği polyester, pamuk ve mikrofiberdir.


Taban kumaşı 1polyester kumaştan . Akot-Temizlik-Ürünleri-izmir-havlu-mop-satışı firması, firmaları. Yüksek Kaliteli Pamuk Havlu Kumaş Üreticilerini Pamuk Havlu Kumaş Tedarikçilerini ve Pamuk Havlu Kumaş Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı