Irish cream şurubu

Kahve Şurubu modelleri, kahve şurubu markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları. Fo Kahve fiyatı ve özellikleri, Süpermarket kategorisinde. Blender çalıştırılarak, buzlar kar halini alana kadar karıştırılır.

Cream Şurubu, 750ml sadece 2TL! Kahve, aromalı çay, milkshake, pasta ve talılar için uygundur. Amber parıltıları ile beraber kahverengi Tadım Notları: Tereyağ notalarıyla karamel ve kahve kokusu kavrulmuş kahve tadı Yenilikçi İçecek Öncülerinden İpuçları . Gusse İrlanda Kreması (Irish Cream) Aromalı Kokteyl Şurubu 7ml ve benzer ürünler için Kokteyl Şurupları kategorimize .

Fındık veya Vanilya şurubunu şekersiz olarak da tercih edebilirsiniz. Kahve ve sıcak içecekler, kokteyl içecekleri, soğuk ve buzlu içecekler. Pasta, kurabiye, özel soslar, spesiyal . Soğuk ve sıcak içeceklerde, krem şantilerde yenilebilir buzlarda istenilen ölçülerde, cafelerde, restoranlarda, otellerde, evlerde pratik olarak kullanılır. Kullanım Alanları: Kokteyl Yapımında Kek Islatmak için. Yoğun irish cream aroması, hoş kokusu ve tadı ile damaklarda farklı lezzetler yaratır.


RÜN KODU, Fo Şurup Irish Cream. Almadan önce en ucuz UNİCOMİX IRISH CREAM AROMALI KOKTEYL ŞURUBU fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar.

Bu kategoriye ait diğer ürünler. Hindistan Cevizi Aromalı Kokteyl Şurubu, 1TL. Frambuaz Aromalı Kokteyl Şurup, 12 . Espresso, süt, vanilla şurup, . Irish cream kokteyl yapımını ve enfes içimini bu tarifte bulabilirsiniz! Sizi yaz akşamlarına götürecek bir lezzete azıcık Irish Cream.


Kahveler Salep Sıcak Çikolata Çaylar Soğuk İçecekler. Caliente Kokteyl Şurubu Beyaz Çikolata. Coco şurup, Taze muz, Muz şurubu ve Buz. Irish aromasının kahve ile mükemmel birleşimi . Fo Baklavaüstü Parlatıcı Kg.


Fo Beyaz Çikolata Kokteyl Şurubu cl.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı