Bosch buzdolabı alarm ışığı yanıp sönüyor

Bu yanıp sönme sırasında arıza uyarı ışığı yanmıyor. Kullanmakta olduğunuz buzdolabı bir gün alarm verebilir, alarm ışığı yanıp sönebilir. Alarm off düğmesi söndü, ancak no-frost bölümündeki derece göstergesi sürekli yanıp sönüyor.

Dondurucu bölmesinin ısı derece göstergesi yanıp sönüyorsa azami dondurma . Dün akşam kontrol ettiğimde ise her iki bölümde de ısı normale gelmiş ve kırımızı ışık sönmüştü. Soğutucu ya da dondurucu bölme ayarlanan sıcaklığa ulaşamadığında, ekran yanıp sönebilir. Buzdolabı alarm veriyor , sogutma yapmıyor ?

Tekrar çalıştırma sonucunda alarm ışığı. Herhangi bir göstergede ışık yoksa, elektrik akımı olup olmadığına. Eski model bosch kombilerde arıza kodu yoktur. Bunun yerine kombide ters giden bir durum olduğunda arıza ikazı veren kırmızı ışık yanıp söner. Evinizde kullandığınız bosch markalı bulaşık makinesi , buzdolabı.


Bosch maxxcamasir makinemin isiklari yanip sonuyor her hangi bir islem yapmiyor. Arçelik Beko Baymak Eca Demirdöküm Vaillant Bosch Kombi Servisi. ISITICI ÖLÇÜMLERİ kart üzerinden.


Bu bir arıza değildir, hazne içerisindeki deterjan azaldığında ışık yanıp söner.

HOTPOİNT ARİSTON BUZDOLABIM IŞIKLARI YANIP SÖNÜYOR. Gönderen Bosch beyaz eşya arıza ve çözümleri zaman: 13:Hiç yorum yok:. VarioSpeeEmotionLight(kapak açıkken yanan mavi ışık), . Cihazı, buzdolabı veya derin dondurucu yakınına kurmanız tavsiye edilmez, aksi halde. Hızlı dondurma düğmesine bastığınızda veya termostat “S” (modele göre “7”) konumuna getirdiğinizde sarı . Fırın lambasının ışığı yansıdığında, ince çizgiler varmış gibi,. Su filtresi sembolü yanıp sönüyor.


Filtre kartuşu değiştirilmelidir. Merhaba , bosch clasic kombim var. Hocam merhaba buderus kombinin bütün ışıkları yanıp sönüyor fan.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı