Bosch buzdolabı kapı ayarı

Bu sene aldığımız buzdolabının kapağını açtığımız anda, kapı. Buzdolabı üretip, kapak ayarı yapamayan deha bir mühendislik seviyesi. Buzdolabı kapısı ile ilgili probleminize göre aşağıdaki durumlardan birini seçiniz.

Kapıların seviyesi eşit değilse, kapı ayarını yapmak için aşağıdaki . Her gün açıp kapattığımız buzdolabının lastikleri bir süre sonra gevşiyor ve lastik tutmuyor. Kapı menteşesindeki vidayı sökün ve buzdolabının altı kısmından . Buzdolabının üst kısmındaki menteşe kapağını vidalarını sökerek, ayırın.

Arçelik no forst buzdolabı kapısı düşmesi, buzdolabı kapısı düşüyor… Arçelik no fort buzdolabının kapısı düşüyor ise bu buzdolabınızın . Bosch buzdolabı iyi soğutmuyormu? NoFrost,Kombi buzdolabı Glass door Beyaz dış yüzey. AntiBacteria kombi buzdolabı,No Frost.


HYPERFRESHPLUS HYPERFRESH_CHILL . VitaFresh tazelik sistemine sahip NoFrost üstten donduruculu buzdolabı, yiyecekleriniz için daha fazla saklama kapasitesi ve uzun süre . Kolay temizlenebilir Inox dış yüzey kapılar Tek kapılı buzdolabı. TouchControl paneli üzerinden sıcaklık ayarları kolayca görülebilir ve değiştirilebilir. Buzdolabı ve derin dondurucu bölümleri için birbirinden ayrılmış sıcaklık ayarı.

Kapıya entegre dijital elektronik-buzdolabının kapağı açılmadan kolayca. BUZDOLABININ KAPISI NEDEN KAPANMAZ? Soğutma ayarı dereceli ise -ile +dereceye, çevirmeli düğme varsa 2 . Cihazın plastik parçalarına ve kapının contasına sıvı ve katı yağ . Düzeltme işlemi için cihazın ayarlanabilen vidalı ayarlarını kullanınız veya altına.


Kapı contası sadece temiz su ile silinmelidir ve ardından iyice silinip kurulanmalıdır. Kapı açılış yönünü değiştirme işlemi, ilk. Yeni taşındığınız evde buzdolabının kapağı ters tarafta mı kaldı? Bu yazımızda size buzdolabı kapağının açılış yönünün nasıl değiştirileceğini .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı