Dondurma oyunu 2 kişilik

Ardından GO tuşlarına basarak iki kişi olarak oyuna başlıyorsunuz. Neşeli Dondurma kardeşler ile canavarlardan kaç ve meyveleri topla. Bu oyunumuzda bir dondurmayı kontrol ederek kısıtlı süre .

Bakalım canavarlar buna izin verecek mi? Buzlardan oluşmuş labirentlerin arasındaki tüm meyveleri . Kişilik Oyunlar kategorisinde, Kişilik Dondurma oyunu sizleri bekliyor. Kişilik neşeli dondurmalar oyunu ister tek kişilik isterseniz iki kişilik oyuncu seçenekleri bulunan bir uygulamadır.

Play yazısına tıkladıktan sonra kaç kişi oynayacağınızı, ardından dondurma. Açıklama:yaz aylarının vazgeçilmez yiyeceği dondurma oyunu ile karşınızdayız. Hain Dondurmalar Oyunu - Bu eğlenceli oyunda hain dondurma tarafı olarak.


Kişilik Dondurma Bu sıcak havalarda serinlemek için güzel tatlı rengarenk çok farklı dondurmalar yemekteyiz şimdi biraz serinlemenin zamanı geldi nasıl mı . Buz parçalarını kurmak için boşluk veya enter tuşuna basabilirsiniz. Oyun kullanımı yüklenince oyun menüsüne erişmek için düğmeye. Tek kişilik oynamak için başlangıçta Space tuşuna, çift kişilik oynamak için Space ve Q. Oyunda dilediğiniz gibi külahda dondurma yapabilirsiniz.


Yorum Yap Hatayı Bildir Favorilerime Ekle Işığı Kapat.

Eğlenceli bir dondurma oyunu oynamak ister misiniz? Kötü dondurmalar olarak da geçen bu güzel oyunda uzun bir eğlence sizleri bekliyor. W-A-S- ikinci oyuncu ise yön tuşları ile oyunu oynuyor. Yeni neşeli dondurmalar oyununu oynarken hem eğlenecek . Oyunumuzda beter dondurmalar canavarlara yakalanmadan labirentler Beter Dondurmalar . Meyveleri toplayarak harika dondurmalar yapabilirsiniz.


Fakat düşmanınıza dikkat etmelisiniz. Dilerseniz oyunu iki kişi olarakda oynayabilirsiniz. Neşeli dondurmalar oyunu çift kişilikte tek kişilikte oynanabiliyor.


Yön tuşlarıyla kornetin üzerine gelecek meyveleri toplamanız gerekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı