Anahtar olmadan kapı kiliti nasıl açılır

Kapıyı veya kilidini kırmadan anahtarsız açmak pek çok kolay iş değildir. O yüzden asırlardır insanlar bir taraftan kilitleri açmaya çalışırken diğer taraftan. Anahtar kaybedilince kilit nasıl açılır.

Kale Kilit 1SN maymuncuk kullanımı ve kapı açma sistemi. ANAHTARI İÇERİDE UNUTTUĞUNUZ DURUMLARDA. Bu videoda anahtar olmadan nasıl kilit açılacağını gösterdim.


Beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın.

Burma aletini kilidin içine koyun ve sanki normal bir anahtar ile kapıyı açıyormuşsunuz gibi çevirin. Yeni DH Mobil Uygulama herkese açık beta sürümü kullanıma açıldı. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı bilmiyorum ama yeni evimizin kapısının üst kilidini değiştirmek istiyorum. Eğer kapı açılıyorsa, göbeği çıkarmak çok kolay.


Göbek vidasını söktüğünde kilit çıkmıyorsa, içeride anahtarı çevirince . Bu maymuncukla kilit göbeği anahtar (barel) yuvasından uğraşmış . Asma kilit olduğu için tek çarenin bahsettiğim makasımsı aletle kesmek olduğunu . Açmaz tabi ki, çünkü kredi kartı fazlasıyla kalındır kapı aralığından girmez. Yani elimizde ince bir pet şişe parçası olacak.

Elimizdeki şerit pet şişe parçasını anahtar diline yakın yerden içeri sokarak. Oda Kapılarınız Kilitli kalırsa ve anahtarlarını kaybettiyseniz nasıl açarsınız? Bu durumda muhtemelen anahtar kapının arkasındadır, önce arkadaki.


WC kapılarınızdaki kilitleri de WC kilidi olarak değiştirin bari, en azından . Sonra ince bir tel parçasını kapı kilit değilinden sokarak anahtarı düşürmeye çalışacağız. Balkonun kilidini anahtar kullanmadan ve hasar vermeden nasıl. Bismillahh diye bagır sonra iman gücüyle spartalı tekmesi at.


Etiketanahtarlar olmadan araba kapısı açma anahtarsız araba kapısı . Lock Picking(Kiliti anahtar olmadan açma). Az önce iğneyle denedim olmadı nasıl yapıldığını anlatırmısın? Arkadaşlar amerikan kapı şeklindeki oda kapısı içerden kilitli kaldı.


Posts about anahtar olmadan kapı kiliti nasıl açılır written by cilingiruhi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı