Beko d3 3001 tuz ayarı

Yanılmıyorsam makinenin tuz ayarı gövde üzerinde yer alıyor. Bizim Beko makinemiz de parlatıcıyı içine akıtıyor, sürekli bitiyordu. BEKO Beyaz Eşya Seti Alınır Mı?

Tuz ve Parlatıcı Eksikliği Uyarı göstergelerinin yanıp yanmadığını. Su sertlik ayar talimatına göre yapın. Bulaşık Makinesi Su Sertlik Ayarı. Merhaba bu modelin tuz ayarını yükseltmek istiyorum arkadaşlar tuşlardan yapılıyormuş ama adımları bilen bir arkadaşım ayrıntılı yazarsa çok .

Başka bir şehire taşınmanız veya şehir şebekesi su kaynağının değişmesi halinde su sertlik ayarını yeniden yapın ve yeni ayara uygun tuz, parlatıcı ve deterjan . Beko prenses 1( yanlış hatırlamıyorsam) bulaşık mak. Tuz doldurduktan sonra tuz haznesi kapağının kapandığından emin olun. Bu konulardaki şikayetleri okuyun veya kendiniz yazın! Soru : Makinenizin su sertlik ayarı doğru yapılmamış olabilir mi ? Sepet Yükseklik Ayarı, Var (Yüklü ayarlanabilir). Beko buhar destekli yıkama özellikli bulaşık makineleri, ana yıkama ve.


LG, Place Setting, Fully electronic control, Vario Washing, Triple Filter System. TUZ GÖSTERGESI : Var PROGRAM LISTESI.

ST SEPET AYARLANABILIR : Sabit yükseklik ayarı. Program Seçim Dümesi Parlatici Eksiklii Uyari lambasi Tuz Eksiklii Uyari. Sıkma hızı ayarı Çamaşır yüküne göre otomatik tüketim ayarı Zaman erteleme Kolay ütü.


Beko bayi olan firmamızın , beko beyaz eşya , beko ankastre , beko buzdolabı ve beko çamaşır makinesi online satış. Alt Sepet Katlanır Telleri, Sabit . Aldığım günden beri makinem arızalı. N Buzdolabı LED üzerinden okunabilir elektronik ısı ayarı soğutucu ve derin dondurucu.


Su taşma emniyet sistemi Tuz ve parlatıcı göstergesi Alt sepette katlanabilen raflar . Serigrafi Tipi: Beko Symbols + Turkish Text. Sepet Ayar Tipi, Yüklüyken Ayarlanabilen Üst Sepet. Mobilya Kapak Ağırlık Ayarı, Otomatik.


Elektrik çarpmasına karşı uyarı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı